Kiiltoplast Oy hakee työnjohtajaa Virroille

Kiiltoplast Oy on yksi muovipäällystysalan johtavista yrityksistä Euroopassa ja tarjoaa laajan tuotevalikoiman graafiselle ja kodintekstiiliteollisuudelle sekä sadeasu- ja suoja-asuvalmistajille. Laadukkaat tuotteet, jatkuva tuotekehitys, joustavuus ja yksilöllinen palvelu ovat Kiiltoplastin menestyksen perusta. Ajanmukaisen tuotekehityksen ja tuotannon sekä osaavan henkilökunnan avulla Kiiltoplast pystyy vastaamaan asiakaskuntansa antamiin haasteisiin. Kiiltoplast Oy kuuluu suomalaiseen Kiilto Family -konserniin, jonka juuret ovat vuonna 1919 perustetussa Kiilto Oy:ssa.


Haemme tehtaallemme Virroille aikaansaavaa ja kehittämiskykyistä

Työnjohtajaa

Tehtäväsi on johtaa osa-alueesi toimintoja kustannustehokkaasti työhyvinvointi- ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Olet tärkeä osa toimitusketjumme tehokkuutta ja toimit aktiivisesti vuorovaikutuksessa hankintojen, tuotekehityksen ja myynnin kanssa. Kehität osaltasi valmistusprosessiamme. Toimit tuotanto-organisaation noin 15 hengen esimiehenä.

Tehtävässä menestymisessä on eduksi

  • Tekninen tai muu tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK-insinööri )
  • Vähintään kolme vuoden työkokemus tuotannon esimiestehtävistä teollisuudessa, esimieskoulutus katsotaan eduksi
  • Valmius hallita lainsäädännön ja standardien vaatimukset
  • Tinkimätön turvallisuusasenne sekä aktiivinen ja systemaattinen kehittämisote
  • Erinomaiset työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot
  • Suomen kielen lisäksi valmius hoitaa työasioita tarvittaessa myös englanniksi

Kiiltoplast Oy tarjoaa toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kehittyvän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Lisätietoa tehtävästä antaa Business Development Director Antti Lehtola 24.11.2017 sekä 1.12.2017 klo 13.00 – 14.30.

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.12.2017 osoitteessa täällä.