Kiiltolaiset Kunnon Verkon melontaretkellä

Kesäkuun alussa kiiltolaisia kutsuttiin mukaan Kunnon Verkon ja Vihreä Polku Oy:n järjestämälle melontaretkelle. Upea ilta-aurinko ja lämmin kesätuuli siivittivät melojien matkaa Lempäälän keskustaajaman ympäri. Retki tarjosi osallistujille virkistävää liikuntaa ja yhdessäoloa sekä aimo annoksen ulkoilmaa ja hienoja maisemia.

Mukana melomassa oli muutama ensikertalainenkin, mutta myös jo aikaisempina vuosina samalle retkelle osallistuneita. Ennen lähtöä Vihreän Polun Henri Haapajoki antoi niin noviiseille kuin konkareillekin ohjeita kanootin käsittelyyn, jotta matka sujuisi kaikilta mukavasti ja turvallisesti.

Noin kymmenen kilometrin mittainen reitti kuljetti retkeläisiä ensin Kirkkojärveltä Lempäälän kanavan kautta Ahtialanjärvelle. Tämän jälkeen pysähdyttiin evästauolle keräämään voimia matkan vauhdikkaammalle osuudelle, Kuokkalankoskelle. Parisataa metriä koskiosuutta tarjosi haastetta ja hieman jännitystäkin osalle retkeläisistä, mutta koko retkikunta pääsi kauniin auringonlaskun saattelemana turvallisesti perille. Pieni kipinä lajin harrastamiseen jäi upean kokemuksen jälkeen itämään monenkin osallistujan mieleen.

Kiilto on mukana Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n Kunnon Verkko -työpaikkaliikuntahankkeessa. Hankkeen tavoitteena on lisätä hankkeeseen osallistuvien yritysten työntekijöiden liikuntaa ja samalla tukea toimintaan osallistuvia urheiluseuroja. Kiillon työntekijät pääsevät toiminnan kautta osallistumaan erilaisiin Kunnon Verkon järjestämiin lajitutustumisiin.