KiiltoCleanin Puhtausklinikalta uutta: Joutsenmerkki ja puhdistusaineet

Tiesitkö, että Kiilto-kodinpuhdistusaineista liki puolella on Joutsenmerkki? Joutsenmerkin käyttöoikeus on määräaikainen, ja puhdistusaineelle haetaan merkkiä uudestaan aina, kun vaatimuksia tiukennetaan – eli noin 3-5 vuoden välein.

Joutsenmerkkiä ja puhdistusaineita käsittelevässä Puhtausklinikka-jaksossa keskustelijoina ovat teknokemian asiantuntija Heidi Vaarala (Joutsenmerkki) ja tuotekehityskemisti Juha Issakainen (KiiltoClean).

Videolla Heidi ja Juha vastaavat siihen, mitä Joutsenmerkki tarkoittaa puhdistusaineissa, mitä se merkitsee KiiltoCleanille ja miten kriteerien kiristyminen näkyy esimerkiksi tuotekehityksessä.

Kaikki KiiltoCleanin joutsenmerkityt tuotteet löydät lupanumeroittain jaoteltuna Joutsenmerkki -sivustolta

Tuotteisiimme voit tutustua myös:

Ammattilaisille suunnatut tuotteet

Kuluttajille suunnatut pyykinpesutuotteet

Kodinhoitotuotteet

Lue lisää Joutsenmerkistä: http://www.joutsenmerkki.fi/

Puhtausklinikka on nettivideosarja, jossa eri alojen asiantuntijat keskustelevat henkilö- ja ympäristöhygienian aiheista. Eri teemojen ympärille rakennetut jaksot tarjoavat ajankohtaista tietoa sekä herättelevät ajatuksia puhtauteen liittyen.

Tutustu eri jaksoihin

Haluatko ilmoituksen, kun KiiltoClean julkaisee uusia ammattipuhtautta ja -hygieniaa koskevia videoita? Tilaa KiiltoCleanin kanava