KiiltoClean yhteistyössä hyväntekeväisyysjärjestö Team Rynkebyn kanssa

Team Rynkeby – God Morgon on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. KiiltoClean on ollut mukana tukemassa tapahtumaa.

Heinäkuussa 2018 Team Rynkeby – God Morgon Turku oli saapunut Pariisiin! Yhteensä 1310 km:n matka alkoi Turusta 28.6. ja taittui kuumassa ja aurinkoisessa säässä myötäisten tuulten saattelemana Saksan, Hollannin ja Belgian kautta Ranskaan. Pyöräilyn jälkeen kaikki pohjoismaiden 48 joukkuetta juhlistivat yhdessä yhdeksän kuukautta kestäneen varainkeruukampanjan loppuhuipennnusta Pariisin Prairie de Centre Sudissa.

Kokemus oli koko joukkueelle unohtumaton ja TYKS:n lasten hematologian osastolla on seurattu matkaa lapsipotilaiden, heidän perheidensä sekä henkilökunnan osalta tiiviisti. Team Rynkeby – God Morgon Turku lähettää lämpimät kiitokset kaikille sponsoreille joukkueen, Aamu Säätiön ja Sylva ry:n puolesta. Tapahtuman myötä KiiltoClean on ollut mukana tarjoamassa todella tärkeää apua sitä tarvitseville.