KiiltoClean Oy hakee tuotekehityslaboranttia Lempäälään

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.


Haemme nyt KiiltoClean Oy:n tuotekehitysorganisaatioon Lempäälään

TUOTEKEHITYSLABORANTTIA

Tehtävässä tuot panoksesi osaavaan tuotekehitystiimiimme. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm. puhdistusaineisiin liittyvät käytännön laboratoriotyöt ja asiakastestauksiin osallistuminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, laadunvarmistuksen, tuotannon ja markkinoinnin kanssa. Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden mittainen vanhempainvapaasijaisuus.

Tehtävän edellytykset:

  • laboratorioalan AMK-koulutus (mm. laboratorioanalyytikko, insinööri)
  • vähintään 2-3 vuoden työkokemus tehtävään soveltuvalta alalta
  • erinomaiset työyhteisötaidot
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • ajan tasalla olevat ICT-taidot
  • sujuvat viestintätaidot ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoa tehtävästä antaa 25.1.2018 klo 9-11 tuotekehityspäällikkö Heidi Kähkönen, puh 040 837 0830.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 31.1.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers

Katso myös video Meille töihin