KiiltoClean Oy hakee terveydenhuollon sektorille avainasiakkuuspäällikköä Suomen ja Ruotsin markkinoille

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme nyt KiiltoCleanin terveydenhuollon sektorille aktiivista ja tuloshakuista

Avainasiakkuuspäällikköä Suomen ja Ruotsin markkinoille

Tehtävässä vastaat nimettyjen asiakkaiden myynnin, kannattavuuden sekä asiakastyytyväisyyden kehittämisestä. Johdat ja kehität asiakasyhteistyötä kokonaisvaltaisesti ja toimit ensisijaisena kontaktihenkilönä asiakkaalle varmistaen toimenpiteiden menestyksekkään läpiviennin ja seurannan sekä johdat kaupallisia neuvotteluja. Arvostamme myynnillistä ja aidosti tuloshakuista ja aikaansaavaa työskentelytapaa. Toimit tehokkaasti itsenäisesti, mutta myös saumattomasti osana tiimiä. Toimipisteesi sijaitsee KiiltoCleanin pääkonttorilla Turussa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • terveydenhuollon ja/tai kaupallista koulutusta
  • kokemusta ja näkemystä vastaavista asiantuntijamyynnin tehtävistä
  • kykyä suunnitelmalliseen ja innovatiiviseen avainasiakastyöskentelyyn
  • asiakaslähtöistä työskentelytapaa
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielitaitoa
  • MS Office -ohjelmien erinomaista hallintaa

KiiltoClean tarjoaa dynaamisen, kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Lisätietoa tehtävästä antaa 11.9. ja 12.9. klo 16-17 liiketoimintajohtaja Lasse Kantonen, puh. +358 40 588 1367. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.9.2018. Tehtävään sisältyy vapaa autoetu.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakijoita pyydetään jo ennalta varaamaan 28.9. mahdollista haastattelukutsua varten.