KiiltoClean Oy hakee teknistä puhtaus- ja hygienia-asiantuntijaa Lappiin

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Etsimme nyt teknistä puhtaus- ja hygienia-

ASIANTUNTIJAA

Tehtävän toiminta-alue on ensisijaisesti Lappi ja tehtävä on hoidettavissa mm. Rovaniemeltä käsin. Tehtävässä vastaat itsenäisesti ammattipuhtauden ja -hygienian liiketoimintayksikössä HoReCa-avainasiakkuuksissa tarjottavista tuote- ja annostelulaiteratkaisuistamme. Huolehdit aktiivisella otteella nykyisistä asiakkaistamme sekä lisäksi luot aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Toimit asiakkaiden tukena tarjoten asiantuntevia ratkaisuja ja koulutusta mm. heidän astianpesuprosesseihinsa liittyvissä kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää säännönmukaista matkustamista pääasiassa Suomessa.

Tehtävän hoitamisen edellytykset:

  • tekninen koulutustausta
  • kokemus teknisestä asiakaspalvelusta katsotaan eduksi
  • sähköpätevyysluokka 2 tai 3 katsotaan eduksi (vähintään sähköalan peruskoulutus)
  • tekninen ongelmanratkaisukyky
  • kaupallinen ja myynnillinen työote
  • tinkimätön asiakaspalveluasenne
  • yleisimpien tietosovellusten ja digitaalisten työvälineiden hallinta

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti. Palkkaus sisältää vapaan autoedun.

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkömme Mikko Ruhtinas, puh. +358 40 5893263, 18.4. klo 13-15 ja 23.4. klo 13-15.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 6.5.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers