KiiltoClean Oy hakee tehdaspalveluinsinööriä Turun tehtaalle

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia.Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.


Etsimme nyt Turun tehtaallemme

Tehdaspalveluinsinööriä


Keskeisiä vastuualueitasi ovat tuotannon kunnossapito, laitehuollon tehtävät sekä tehdaspalveluiden jatkuva parantaminen. Osallistut tuotannon investointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä tuotantopäällikön sekä kunnossapitotiimin kanssa. Turvallisuusnäkökohdat ovat keskeinen osa ajatteluasi kaikessa tekemisessä. Koska meillä Asiakas On Kuningas, panostat kunnossapidon prosessien sujuvuuteen sekä toimit aktiivisena kumppanina niin tuotannon henkilöstön, muiden toimintojen kuin myös kansainvälisten tytäryhtiöidemmekin kanssa. Toimit sujuvasti laitetoimittajien kanssa ja ohjaat ulkoisten yhteistyökumppaniemme tekemistä. Raportoit tehtävässä tuotantopäällikölle.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutustaustaa esim. insinööri, kone, sähkö-, tai automaatiotekniikka
  • kokemusta prosessiteollisuudesta ja investointihankkeisiin osallistumisesta
  • aktiivista ja asioihin tarttuvaa työskentelyotetta
  • kykyä hallita teknistä dokumentaatiota
  • kokemusta kunnossapidon alihankintaverkoston hallinnasta
  • osaamista kunnossapidon/tehdastehokkuuden tietojärjestelmistä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.12.2017 täällä.