KiiltoClean Oy hakee puhtaus- ja hygienia-asiantuntijaa Pohjois-Suomeen

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia.Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme nyt puhtaus- ja hygienia-

ASIANTUNTIJAA

Tehtävän toiminta-alue on Oulun talousalue ja Lapin lääni. Tehtävässä vastaat itsenäisesti ammattipuhtauden ja -hygienian avainasiakkuuksissa tarjottavista tuote- ja palveluratkaisuistamme. Huolehdit aktiivisella otteella nykyisistä asiakkaistamme sekä lisäksi luot uusia asiakkuuksia. Toimit asiakkaiden tukena tarjoten asiantuntevia ratkaisuja ja koulutusta heidän prosesseihinsa liittyvissä kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteystyössä yhteistyökumppaniemme kanssa sekä kommunikoit sujuvasti tuotekehityksemme ja markkinoinnin kanssa. Asemapaikkasi on konsernin Oulun toimipiste ja tehtävän hoitaminen edellyttää säännönmukaista matkustamista pääasiassa Suomessa.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset:

  • terveydenhuollon ja/tai kaupallinen koulutus (esim. sairaanhoitaja, restonomi, tradenomi)
  • kokemus puhtaus- ja hygienia-alueen asiantuntijatehtävistä lasketaan eduksi
  • tinkimätön asiakaslähtöisyys kaikessa tekemisessä
  • hyvät vuorovaikutus-, koulutus- ja viestintätaidot
  • yleisimpien tietosovellusten ja digitaalisten työvälineiden hallinta

Tarjoamme ammatillisesti innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä vapaa autoetu.

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkömme Mikko Ruhtinas, puh. +358 40 5893263, 6.4. klo 13-15 tai 10.4. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 22.4.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.