KiiltoClean Oy hakee kahta varastotyöntekijää Raision logistiikkakeskukseen

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme KiiltoClean Oy:n Raision logistiikkakeskukseen ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Odotamme sinulta:

  • logistiikan perustutkintoa tai vastaavaa / alalta hankittua pitkää kokemusta
  • kokemusta tukipyörätrukilla työskentelystä
  • tarkkuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta ja loogista ajattelutapaa
  • asiakaspalveluhenkistä työasennetta
  • varastojärjestelmien käyttökokemusta (katsotaan eduksi)

Lisätietoja tehtävästä antavat varastoesimies Juha Virtanen ma 3.9. klo 13 – 14 ja ti 4.9. klo 13 – 14, puhelin 050-591 1728 sekä logistiikkapäällikkö Jussi Valtonen ke 5.9. klo 09 – 11, puhelin 050-592 3897.

Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 12.9.2018 osoitteessa: www.kiiltoclean.com/careers.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen, kehittyvän perheyrityksen toimintaympäristön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakijoita pyydetään varaamaan ke 26.9.2018 mahdollista työhaastattelua varten.