KiiltoClean Oy hakee avainasiakkuuspäällikköä teollisuuden liiketoiminta-alueelle

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia.Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.


Haemme nyt teollisuuden liiketoiminta-alueellemme

AVAINASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat itsenäisesti Kaakkois-Suomen metsäteollisuuden nykyisten asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä sekä haet aktiivisesti uusia mahdollisuuksia. Lisäksi tuet muita teollisuusasiakkaitamme myös Uudenmaan alueella. Panostat asiakkaiden prosessien ja liiketoiminnan ymmärtämiseen ja toimit heille puhtauden asiantuntijana. Tarjoat toimivia kokonaisratkaisuja, teknistä palvelua ja neuvontaa. Työssäsi sinulla on tukena KiiltoCleanin oma tuotekehitystiimi ja lisäksi toimit kiinteästi yhteistyössä oston, tuotannon ja markkinoinnin kanssa.Vastuullasi on myyntibudjetin ja kannattavuuden toteutuminen. Tehtävä edellyttää liikkuvuutta ja siihen kuuluvat kiinteä kuukausiansio ja vapaa autoetu. Tehtävän hoitamisen kannalta ihanteellinen sijaintisi voi olla mm. Kouvola, Kotka tai Imatra. Raportoit tehtävässä kenttäpäällikölle.

Tehtävän tuloksekkaan hoitamisen edellytykset:

  • vähintään AMK-tason tutkinto esim. puu-, paperi- tai kemiantekniikan alalta yhdistettynä kaupalliseen koulutukseen tai kokemukseen
  • myyntihenkisyys ja tinkimätön tahto huolehtia asiakkaista
  • vahva näyttö tuloksekkaasta ja itsenäisestä työskentelystä B2B-myynnissä
  • kyky systemaattiseen työn suunnitteluun ja organisoimiseen
  • teollisuusprosessien ymmärtäminen
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • suomen lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttäpäällikkö Marko Hakkarainen 22.11. klo 10-14 ja 28.11. klo 10-14, puh. 0400 719430.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 3.12.2017 osoitteessa www.kiiltoclean.fi/careers.