KiiltoClean Oy hakee avainasiakaspäällikköä kuluttajaliiketoimintaan

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia.Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme KiiltoCleanin kuluttajaliiketoimintayksikköön aktiivista ja tuloshakuista

Avainasiakaspäällikköä

Tehtävässä vastaat nimettyjen asiakkaiden myynnin, kannattavuuden sekä asiakastyytyväisyyden kehittämisestä. Johdat ja kehität asiakasyhteistyötä kokonaisvaltaisesti ja toimit ensisijaisena kontaktihenkilönä asiakkaalle varmistaen toimenpiteiden menestyksekkään läpiviennin ja seurannan sekä johdat kaupallisia neuvotteluja. Tuot lisäksi oman ja asiakkaidesi näkemykset KiiltoCleanin tuotevalikoiman kehittämisen tueksi. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat myös budjetointi sekä myyntiennusteiden laatiminen.

Arvostamme myynnillistä ja aidosti tuloshakuista ja aikaansaavaa työskentelytapaa. Toimit tehokkaasti itsenäisesti, mutta myös saumattomasti osana tiimiä. Kykenet toimimaan hyvässä yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien kanssa, joista keskeisimpiä ovat tuotekehitys, tuotanto, logistiikka, markkinointi ja myyntikenttä. Tehtävässä menestymisen kannalta analyyttisyys, ongelmanratkaisukyky sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat keskeisiä ominaisuuksiasi. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Toiminta painottuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle, mutta työ edellyttää myös matkustusvalmiutta kotimaassa.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • kaupallista korkeakoulututkintoa (KTM tai tradenomi)
  • 3-5 vuoden kokemusta avainasiakastyöskentelystä keskusliiketasolla
  • MS Office -ohjelmien erinomaista hallintaa
  • kykyä suunnitelmalliseen ja innovatiiviseen avainasiakastyöskentelyyn
  • asiakaslähtöistä työskentelytapaa

KiiltoClean tarjoaa dynaamisen, kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Tehtävään sisältyy vapaa autoetu. Lisätietoa tehtävästä antaa avainasiakaspäällikkö Antero Kivioja, puh +358 45 878 2400, 26.4. klo 9-10 ja 3.5. klo 14-16.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.5.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.