KiiltoClean Oy hakee ammattituotteiden tuotekoordinaattoria Turkuun

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme nyt KiiltoCleanin Turun toimipisteeseemme itsenäiseen työhön pystyvää ja innokasta

Ammattituotteiden tuotekoordinaattoria

Tehtävä on määräaikainen ja kestää alustavasti vuoden.

Tehtävänäsi on vastata tuotteidemme tuotehallinnasta sekä rekisteröinnistä vientimaihimme. Olet osa ammattimaista ja innokasta tiimiämme. Toimit tehtävässä myös aktiivisesti yhteistyössä liiketoiminnan kehityksen ja tuotekehityksen sekä toimitusketjun kanssa.

Osaamisedellytykset:

  • alan AMK-tutkinto tai vastaava
  • kiinnostus ERP-, PIM- ja vastaavien järjestelmien käyttöön
  • vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • Excel-ohjelman käyttökokemus
  • joustavuus, tarkkuus ja kyky ratkoa arjen ongelmatilanteita systemaattisesti, tiukoista aikarajoista huolimatta
  • kyky asioida sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa
  • englannin kielen taito

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, vakavaraisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Arja Seppälä, puh 040 570 3306, 17.9. klo 9-11 ja 14-16. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 20.9.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 4.10.2018 mahdollista työhaastattelua varten.