KiiltoClean-konsernin toimitusjohtajaksi nimitetty Aki Jääskeläinen: ”Olen innoissani päästessäni luotsaamaan yritystä, jonka näen ympäristöjohtajana”

Jääskeläisellä on kattava henkilöstö- ja talousjohtamisen tausta Kiillon toimintamaiden Pohjoismaiden ja Baltian alueelta. Hän aloittaa tehtävässään 8.1.2024. Sekä ammattilaisille että kuluttajille hygienia- ja puhdistustuotteita kehittävä ja valmistava KiiltoClean-konserni on osa Kiilto-konsernia.

Aki Jääskeläinen (KTM) siirtyy Kiillolle If-vahinkovakuutusyhtiöstä, jossa hän on työskennellyt kansainvälisissä strategisen johtamisen, liiketoimintakehityksen sekä myynnin ja asiakaspalvelun kehittämisen tehtävissä. Nykyinen toimitusjohtaja Kari Laakso on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin Kiillon ulkopuolelle tammikuussa 2024 perehdytettyään seuraajansa.

”Olemme innoissamme, kun saamme Akin kiiltolaiseksi. Hänellä on vahva kokemus kansainvälisten liiketoiminnan kasvustrategioiden kehittämisestä ja toteuttamisesta. Samalla hän jakaa intohimomme parhaan asiakaskokemuksen luomiseen ja alan ympäristöjohtajana kasvamiseen”, sanoo Erkki Solja, Kiilto Family -konsernin hallituksen puheenjohtaja.

”Kiillossa asiakas on ja tulee aina olemaan toimintamme lähtöpiste. Läheinen yhteistyö, asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen, ympäristöystävällisten tuotteiden ja lisäarvoa tuottavien ratkaisujen kehittäminen ovat jatkuva matka, johon olemme sitoutuneet”, Jääskeläinen sanoo. ”Kiillon visio vuoteen 2080 ja eteenpäin takaa, että tuo matka on jatkuva. Olen innoissani päästessäni luotsaamaan yritystä, jonka näen ympäristöjohtajana.”

Johtajana Jääskeläinen painottaa ihmisten, kulttuurin ja jatkuvan kehityksen tärkeyttä. ”Olen enemmän kuin innoissani tehtävästäni ja siitä, mitä saavutamme yhdessä, sekä kiiltolaisten että asiakkaidemme kesken. Kiillolla on vahvat arvot ja selkeä strategia. Nämä yhdistettynä erittäin ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön antavat vakaan pohjan tulevaisuudelle. On ilo päästä osaksi tuota matkaa.”

Lisätiedot:

Ville Solja 
Hallituksen varapuheenjohtaja
Kiilto
ville.solja@kiilto.com
+358 50 329 5211

Sekä ammattilaisille että kuluttajille hygienia- ja puhdistustuotteita kehittävä ja valmistava KiiltoClean-konserni on osa Kiilto-konsernia. KiiltoClean-konserni työllistää noin 350 kiiltolaista Pohjoismaiden ja Baltian alueella. Kiilto on suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia ja vuoteen 2080 ulottuva visio. Kiillon tavoitteena on olla ympäristöjohtaja rakentamisen, teollisuuden liimojen ja palosuojauksen, ammattihygienian ja kuluttajatuotteiden liiketoiminta-alueilla. www.kiilto.fi