KiiltoClean hakee Turun tehtaalle työnjohtajaa

Haemme Turun tehtaallemme kokenutta ja osaavaa

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäväsi on johtaa osa-alueesi toimintoja kustannustehokkaasti työhyvinvointi- ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Olet tärkeä osa toimitusketjumme tehokkuutta ja toimit aktiivisesti vuorovaikutuksessa oston, tuotannonsuunnittelun, muun valmistuksen, kunnossapidon sekä logistiikan kanssa. Kehität osaltasi valmistusprosessimme muutoksenhallintaa ja varmistat prosessihygienian. Toimit osana tuotannon työnjohto-organisaatiota ja sinulla on esimiesvastuu alkuvaiheessa noin 10 hengen organisaatiosta. Raportoit tehtävässä tuotantopäällikölle.

Tehtävän vaatimukset

  • Teknisen alan korkeakoulututkinto (esim. kemia tai prosessitekniikka)
  • Vähintään neljän vuoden työkokemus tuotannon esimiestehtävistä prosessiteollisuudessa, esimieskoulutus katsotaan eduksi
  • Alan lainsäädännön ja standardien tuntemus
  • Tinkimätön turvallisuusasenne sekä aktiivinen ja systemaattinen kehittämisote
  • Erinomaiset työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot
  • Suomen kielen lisäksi valmius hoitaa työasioita tarvittaessa myös englanniksi

Tehtävä on auki edeltäjän jäädessä eläkkeelle alkukeväästä 2017. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tapio Katajamäki ti 13.12. klo 13 – 14 ja pe 16.12. klo 8 -9, puh. 040 5525 079. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään su 18.12.2016, ja liitä mukaan CV ja palkkatoivomuksesi. Jätä hakemuksesi tästä linkistä: https://kiilto.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=249

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

KiiltoClean on johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja kansainvälisesti vahva toimija. Asiakkaitamme ovat korkeatasoista puhtautta ja hygieniaa vaativat ammattitoimialat kuten ammattikeittiöt ja HoReCa, elintarviketeollisuus, terveydenhuolto, ammattisiivous, metalli- ja paperiteollisuus sekä alkutuotanto. Kuluttajaliiketoiminnassa kehitämme, valmistamme ja markkinoimme tunnettuja suomalaisia tuotemerkkejä, kuten Erisan, Serto, Kiilto sekä AistiErioil ja Linna. Kotimainen perheyritys KiiltoClean kuuluu Kiilto Family -konserniin, joka on perustettu vuonna 1919.