KiiltoClean hakee Turkuun Supply Chain Directoria

Haemme Turkuun innostavaa ja osaavaa henkilöä nimikkeellä

Supply Chain Director

Tehtävässä vastaat toimitusketjumme asiakaslähtöisyydestä ja kehityksestä hankintojen, tuotannon, tehdaskunnossapidon ja logistiikan osalta Suomessa sekä vastaavien toimintojen koordinoinnista kansainvälisissä tytäryhtiöissämme. Toimitusketju on keskeinen osa arvoketjuamme ja merkittävä kilpailutekijä.

Vastuullasi on tuotantolaitostemme toimitusvarmuus, tehokkuus, laatu sekä turvallisuus. Toimit esimiehenä oston, tuotannon ja varastotoimintojen päälliköille; kaikkiaan organisaatiossasi työskentelee noin 100 henkilöä, joista alle 10 esimiestehtävissä. Teet läheistä yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen kanssa. Lisäksi kehität toimintoja yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa hakien aktiivisesti synergioita sekä best practice -malleja. Panostat työhyvinvointiin ja toimivaan työyhteisökulttuuriin varmistaaksesi henkilöstön motivaation, osaamisen ja tuloksekkuuden. Tehtävässä osallistut myös Venäjällä paikallisia asiakkaitamme palvelevan tehtaamme valmistuksen koordinointiin. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen.

Tehtävän vaatimukset:

  • ylempi yliopistotutkinto, esim. prosessitekniikan tai tuotantotalouden DI
  • väh. 8 vuoden kokemus vastuullisista toimitusketjun esimies- ja johtotehtävistä sekä näyttöjä toimitusketjun kehittämisestä uusia toimintatapoja, teknologioita ja digitaalisia ratkaisuja hyödyntämällä
  • halua palvella asiakasta – Customer is King
  • erinomaiset ihmisten ja toimintojen johtamistaidot
  • suomen lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, venäjä etuna.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kari Vainio ti 20.12.2016 klo 8.30 – 10.30 ja ti 27.12.2016 klo 8.30 – 10.30, puh. 040 6747 733. Jätä hakemuksesi viimeistään to 29.12.2016 ja liitä mukaan CV sekä palkkatoivomuksesi. Jätä hakemuksesi tästä linkistä: https://kiilto.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=251&key=&o=A_RJ&rspvt=3w26nap9f04kccw4o40gcwo8gkg488o

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakijoita pyydetään jo ennakolta varaamaan viikon 2 alkupuoli mahdollista työhaastattelua varten.

KiiltoClean on johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja kansainvälisesti vahva toimija. Asiakkaitamme ovat korkeatasoista puhtautta ja hygieniaa vaativat ammattitoimialat kuten ammattikeittiöt ja HoReCa, elintarviketeollisuus, terveydenhuolto, ammattisiivous, metalli- ja paperiteollisuus sekä alkutuotanto. Kuluttajaliiketoiminnassa kehitämme, valmistamme ja markkinoimme tunnettuja suomalaisia tuotemerkkejä, kuten Erisan, Serto, Kiilto sekä AistiErioil ja Linna. Kotimainen perheyritys KiiltoClean kuuluu Kiilto Family -konserniin, joka on perustettu vuonna 1919.