KiiltoClean hakee tuotekehityspäällikköä Turkuun

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä n. 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.


Etsimme nyt Turun tuotekehitykseen asiakaslähtöistä ja kehityshenkistä

Tuotekehityspäällikköä


Keskeisenä tehtävänäsi on vastata tuotekehitysprojektien tehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit läheisessä yhteistyössä teollisuusasiakkaidemme kanssa ja huolehdit, että tuoteratkaisut vastaavat heidän tarpeitaan. Lisäksi tuot uusia, raikkaita ajatuksia ja ideoita tuotteiden ja palveluratkaisujen kehittämiseksi. Olet yhteistyössä mm. raaka-ainetoimittajiin, tutkimuslaitoksiin ja muihin merkittäviin ulkoisiin tahoihin sekä olet avoin ja utelias alan kehitykselle tuoden uusia näkökulmia tekemiseen. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa yhteistyötä ja aktiivista vuorovaikutusta myynnin ja markkinoinnin, tuotannon sekä ostotoimintojemme kanssa. Tehtävässä raportoit tuotekehitysjohtajalle.

Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimialaan sekä mielenkiintoista työtä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, vakavaraisessa ja kansainvälisesti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Tehtävän edellytykset:

  • soveltuva ylempi yliopistotutkinto, esim. prosessitekniikka, tuotantotalous tai kemiantekniikka
  • riittävä kokemus ja näyttö moniammatillisista kehitysprojekteista teollisessa toimintaympäristössä
  • asiakaslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa
  • kyky tuottaa ideoita ja viedä ne käytäntöön
  • sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.9. klo 14-16 ja 21.9. klo 9-10 tuotekehitysjohtajamme Virva Mäkelä, puh. 0400 975 136.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 24.9.2017 täällä.

Tervetuloa KiiltoCleanille töihin!