KiiltoClean hakee strategista ostajaa Turkuun

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.


Etsimme nyt Turun tehtaallemme

Strategista ostajaa

Vastuullesi kuuluvat KiiltoCleanin raaka-aineiden sekä valmiiden tuotteiden hankinta. Vastaat itsenäisesti hintaneuvotteluista, hankintojen suunnittelusta sekä tilausten käsittelystä. Luonteva osa tehtäviäsi on aktiivinen toimittajasuhteiden rakentaminen ja ylläpito. Vastaat myös vastuullesi kuuluvien raaka-aineiden sopimusten hallinnasta. Päivittäistä yhteistyötä tulet tekemään tuotekehityksen, tuotannon ja myynnin kanssa. Lisäksi tuot panoksesi ja asiantuntijuuttasi ostoprosessiemme uudistamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa esim. tradenomi
  • Kokemusta kansainvälisestä hankinnasta tai toimitusketjusta
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Aloitteellista, analyyttista ja systemaattisen tarkkaa työotetta
  • Suomen ja englannin suullista ja kirjallista hallintaa. Ruotsi katsotaan eduksi.
  • IT- ja järjestelmätaitoja

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Mika Hara 26.9. klo 13-15 ja 2.10. klo 9-11, 040 6309698.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 8.10.2017 täällä.