KiiltoClean hakee myyntiedustajaa Kuluttajaliiketoiminta -yksikköön Pohjois-Suomeen

KiiltoClean on johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja kansainvälisesti vahva toimija. Asiakkaitamme ovat korkeatasoista puhtautta ja hygieniaa vaativat ammattitoimialat kuten ammattikeittiöt ja HoReCa, elintarviketeollisuus, terveydenhuolto, ammattisiivous, metalli- ja paperiteollisuus sekä alkutuotanto. Kotimainen perheyritys KiiltoClean kuuluu Kiilto Family -konserniin, joka on perustettu vuonna 1919. Kuluttajaliiketoiminnassa kehitämme, valmistamme ja markkinoimme tunnettuja suomalaisia tuotemerkkejä, kuten Erisan, Serto, Kiilto sekä AistiErioil ja Linna.

Haemme nyt KiiltoClean Oy:n kuluttajaliiketoimintayksikköön vakituiseen työsuhteeseen tuloshakuista henkilöä nimikkeellä

MYYNTIEDUSTAJA

Vastaat tehtävässä kuluttajabrändien näkyvyyden ja saatavuuden kasvattamisesta Pohjois-Suomen alueen päivittäistavarakaupoissa. Varmistat sekä nykyisten että uusien asiakkaiden tyytyväisyyden. Keskeinen tavoitteesi on kasvattaa kuluttajatuotteiden markkinaosuutta, myyntiä ja kannattavuutta omalla myyntialueellasi. Yhteistyötahoina ovat päivittäistavarakauppojen kauppiaat sekä osastovastaavat. Alueesi on laaja kattaen koko pohjoisen Suomen Pietarsaaresta ja Kiteestä ylöspäin. Eli työ on liikkuvaa ja edellyttää joustavuutta sekä jatkuvaluonteista matkustusvalmiutta. Asemapaikkanasi voi olla esim. Kuopio tai Oulu.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:

  • kaupallinen koulutus esim. tradenomi
  • päivittäistavarakaupan toimintaperiaatteiden ja rakenteiden tuntemus
  • omaat näyttöä aikaisemmasta tuloksekkaasta myynti- ja menekinedistämistyöstä
  • koet paljon liikkumista sisältävän ja itsenäisen työn sopivan itsellesi sekä elämäntilanteeseesi
  • kykenet aktiiviseen, suunnitelmalliseen ja tehokkaaseen työskentelytapaan
  • olet asenteeltasi myönteinen, rakentava, joustava ja järjestelmällinen
  • ”Asiakas on kuningas” -asennetta
  • hallitset sujuvasti mm. Office-ohjelmien käytön
  • ymmärrys digitalisoituvan maailman mahdollisuuksista katsotaan eduksi

KiiltoClean tarjoaa dynaamisen, erittäin kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Lisätietoa tehtävästä antaa avainasiakaspäällikkö Antero Kivioja +358 45 878 2400, ma 19.9.2016 klo 14 – 16.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.9.2016 osoitteeseen:

https://kiilto.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=231&key=&o=A_RJ&rspvt=gegwqgqrh4gs8gosocossscw40400k0&ASESSION=q9e2f5j1atjs4ohkbjsm3nbkgohgtf0l

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakijoita pyydetään jo ennalta varaamaan 5.10. mahdollista haastattelukutsua varten.