KiiltoClean hakee laitekehitysinsinööriä Turkuun

Haemme nyt Turkuun kehitysintoista

LAITEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu pesu- ja annosteluratkaisujen kehittäminen KiiltoCleanin asiakkaille eri ammattisektoreilla. Tartut innostuneesti uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin ja viet osaltasi laitekehityshankkeita systemaattisesti ja suunnitelmien mukaan eteenpäin. Teet tiivistä yhteistyötä muun muassa myynnin ja markkinoinnin kanssa, olet linkkinä laitetoimittajien suuntaan sekä keskustelet sujuvasti asiakkaiden kanssa. Tuotat lisäksi tukea teknisen asiakaspalvelun kysymyksiin sekä Suomessa että myös ulkomaan tytäryhtiöissä. Sinulla on myös jo kokemusta digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä asiakaslähtöisten palveluiden ja ratkaisujen kehittämisessä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • korkeakoulututkintoa, esim. automaatio- tai konetekniikka (AMK)
  • 3-4 vuoden kokemusta vastaavista kehitystehtävistä
  • tinkimätöntä asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • sosiaalista taitoa toimia sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • kykyä tuoda ideat käytäntöön
  • englannin kielen taitoa

KiiltoClean tarjoaa kasvuhakuisen, kehittyvän ja asiakaslähtöisen työympäristön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.3.2017 klo 9-11 Tuotekehitysjohtajamme Virva Mäkelä, puh. 0400 975 136. Täytä hakemus palkkatoiveineen ja liitä mukaan myös CV viimeistään 29.3.2017 osoitteessa www.kiilto.com/careers.

KiiltoClean on johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja kansainvälisesti vahva toimija. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pesu-, puhdistus- ja hoitoaineet, hygieniatuotteet sekä teollisuuskemikaalit. Kotimainen perheyritys KiiltoClean kuuluu Kiilto Family -konserniin, joka on perustettu vuonna 1919. Kuluttajaliiketoiminnassa kehitämme, valmistamme ja markkinoimme tunnettuja suomalaisia tuotemerkkejä, kuten Erisan, Serto, Kiilto sekä Aisti ja Linna.