KiiltoClean hakee Brand Manageria kuluttajaliiketoimintayksikköön

KiiltoClean Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme kuluttajaliiketoimintayksikköön Helsingin Ruoholahteen vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja tuloksekasta henkilöä nimikkeellä

Brand Manager

Vastaat tehtävässä henkilöhygieniatuotteiden brändistrategian mukaisesta tuoteportfolion kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja osallistut aktiivisesti brändistrategian ja markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun. Keskeinen tavoitteesi on kasvattaa brändien vetovoimaa, markkinaosuutta, myyntiä ja kannattavuutta kuluttajalähtöisesti yhdessä yksikön henkilöstön kanssa. Vastaat valikoiman hallinnasta ja tuotekehitysprojektien vetämisestä, sekä brändien strategisesta ja taktisesta markkinointiviestinnän suunnittelusta, implementoinnista ja seurannasta. Raportoit markkinointipäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin, tuotekehityksen, tuotannon, oston ja viestinnän kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kaupallista, markkinointiin suuntautuvaa korkeakoulutusta (KTM)
  • vähintään 3-5 vuoden kokemusta markkinoinnin tehtävistä kuluttajatuotteiden parissa
  • brändistrategia- ja portfolio-osaamista sekä tuloshakuista työskentelyotetta
  • kokemusta brändin kommunikaatiokonseptien rakentamisesta (Tv/printti/digital)
  • kokemusta kansainvälisistä brändeistä tai brändien kansainvälistämisestä, sekä valmiudet ohjata brändin strategista kansainvälistymistä/laajentumista Venäjälle ja Pohjoismaihin
  • hyviä valmiuksia laadukkaaseen projektijohtamiseen
  • oma-aloitteisuutta, suunnitelmallista ja joustavaa työskentelytapaa sekä tarkkuutta
  • iloista, energistä otetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

KiiltoClean tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa, erittäin kasvuhakuisessa ja kehittyvässä työympäristössä. Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen: Markkinointipäällikkö Tiia Rita, keskiviikkona 9.5. klo 12.30 – 14.00 ja maanantaina 14.5. klo 10 – 11.30, puh. 040 723 8360.

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.5.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.