Kiilto sai kolmannentoista Menestyjät-sertifikaattinsa – Harvinaiseksi Kestomenestyjä-yritykseksi pääseminen on jokaisen kiiltolaisen työn tulosta

Alle 1 prosentille yrityksistä myönnetään Menestyjä-sertifikaatti yli 10 vuotta peräkkäin. Kiilto sai kolmannentoista Menestyjät-sertifikaattinsa ja on mukana tuossa harvinaisessa Kestomenestyjien joukossa.

Menestyjä-sertifikaatin on myöntänyt Kiilto Family Oy konsernille Kauppalehti. Siinä talousanalytiikan ammattilainen arvioi yrityksen ja myöntää sertifikaatin, mikäli toteaa yrityksen suoriutuvan vertaisiaan paremmin.

Sertifikaatin myöntämistä varten yrityksen taloudellista tilaa mitataan kuudella eri osa-alueella:

  • kasvu
  • kannattavuus
  • tulos
  • maksuvalmius
  • vakavaraisuus
  • riskinsietokyky

Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin Kauppalehden yritystietokannassa sekä oman toimialansa yrityksiin. Menestyjä-sertifikaattia varten tehtävä luokitus on markkinoiden ainoa luokitus, joka tunnistaa sekä riskit, että erottelee hyvät yritykset toisistaan. Kauppalehden mukaan Menestyjä-yrityksille yhteistä on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

”Olemme iloisia saamastamme tunnustuksesta, joka vahvistaa käsityksemme: Kiilto on pitkään ollut ja on edelleen taloudellisesti vakaa ja luotettava kumppani”, sanoo Arto Raivio, Kiilto Family Oy:n toimitusjohtaja. ”Olemme hyvässä joukossa muiden Kestomenestyjä-yritysten kanssa ja ylpeitä kiiltolaisista, sillä jokainen on omalla panostuksellaan mahdollistanut tämän tunnustuksen saamisen”, Raivio jatkaa.