Kiilto Pro MD Block tarjoaa kolme ratkaisua ammattikeittiöiden työskentelyn edistämiseksi

Tänä syksynä Kiilto julkaisee uusia tuotteita ammattikäyttöön tarkoitettujen kiinteiden astianpesuaineiden tuotevalikoimaan. Juotsenmerkityt Kiilto Pro MD Block -tuotteet sisältävät tuotevaihtoehtoja kaikkiin ammattikeittiöiden astianpesun tarpeisiin ja vesiolosuhteisiin. Kiilto Pro MD Block -järjestelmä tekee työnteosta turvallisempaa, vaivattomampaa ja taloudellisempaa.

Huoletonta astiahuoltoa

Meistä jokainen nauttii käytännöllisestä keittiöstä, mutta ammattikeittiöissä tilan toimivuus on lähes välttämätöntä. Hyvin organisoitu keittiö takaa mutkattoman työnteon niin keittiömestareille, kokeille, tiskaajille kuin siivoojillekin. Kiilto Pro MD Block -astianpesujärjestelmä tarjoaa ratkaisun erityisesti pienten ammattikeittiöiden haasteisiin. Lue kolme Kiilto Pro MD Block -ratkaisua, että kompaktissakin keittiötilassa työskennellään vaivatta – kuitenkaan pesutuloksesta tinkimättä.

1. Lisää lattiatilaa, lisää työviihtyvyyttä

Kiilto Pro MD Block -järjestelmän avulla työntekijät nauttivat tilavammasta keittiöstä. Suuret astianpesuaineiden astiat korvataan seinään kiinnitettävillä kompakteilla ja kevyillä kiinteiden astianpesuaineiden järjestelmillä. Samalla myös putket ja johdot poistuvat lattialta. Kiilto Pro MD Block -järjestelmän myötä myös työntekijöiden työergonomia paranee, sillä kevyitä pesuainepakkauksia on vaivatonta vaihtaa uuteen. Lopputuloksena on tilavampi ja toimivampi keittiö, jossa työntekijöiden on helppo tehdä työnsä tehokkaasti ja sujuvasti.

2. Hyvästit vuotoriskeille

Kiilto Pro MD Block tuotteet ovat kiinteitä astianpesuaineita, mikä lisää työturvallisuutta ammattikeittiöissä. Hyvän tuotesuunnittelun myötä työntekijät eivät joudu kosketuksiin laimentamattomien pesuaineiden kanssa.

3. Helposti tahrattoman puhdasta

Ammattikeittiöiden työympäristöissä astioiden pesutuloksen tulee aina olla luotettavan puhdasta. Kiilto Pro MD Block -järjestelmän annostelulaite seuraa astianpesukoneen vesiolosuhteita ja pesuaineen pitoisuutta reaaliajassa ja pesuaineen annostelutarkkuus on automaattisesti optimissaan koko pesun ajan.

Kiilto Pro MD Block takaa tahrattoman puhtaan pesutuloksen jokaisella pesukerralla – taloudellista ja tehokasta pesuaineen käyttöä unohtamatta. Ei siis enää huolta puhdistumattomien astioiden uudelleen pesusta tai turhasta pesuaineen kulutuksesta.

Kiilto Pro MD Block – kiinteä ratkaisu kaikille tiskeille

Kiilto Pro MD Block -tuotevalikoima koostuu neljästä tuotteesta kattaen kaikki erilaiset ammattimaisen astianpesun tarpeet. Pesuaineiden kiinteä ja tiheä koostumus tekee tuotteista ympäristöystävällisiä, sillä tuotteet mahtuvat pienempään tilaan, jolloin pakkausmateriaalien ja kuljetusten tarve vähenee. Lisäksi pesuaineet ovat Juotsenmerkittyjä. Kiilto Pro MD Block on tehokas ja kestävä ratkaisu astianpesuun ammattilaisille.

Kiilto Pro MD Block -järjestelmään kuuluu automaattinen annostelulaite, jonka asentaa Kiillon tekniset asiantuntijat. Asennuksen jälkeen työntekijöiden on helppo vaihtaa käytetty pesuainepakkaus uuteen.

Lue lisää Kiilto MD Block tuotteista:

Kiilto MD Block S

Kiilto MD Block Extra

Kiilto MD Block Alu