Kiilto Oy hakee varastovastaavaa Lempäälään

Kiilto Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme kemiallisia kiinnitys- ja rakenneratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Etsimme Lempäälän tehtaille materiaalitoimeen kehityshenkistä tekijää nimikkeellä

Varastovastaava

Toimit tehtävässä työhön osallistuvana esimiehenä ja hoidat materiaalivaraston päivittäisiä toimintoja yhdessä materiaalivaraston muiden työntekijöiden kanssa. Vastaat lisäksi kemian tehtaan varaston toiminnan kehittämisestä sekä toimit tiiviissä yhteistyössä laasti- ja tasoitetehtaan varaston sekä muun tuotannon henkilöstön kanssa.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset:

  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. logistiikan tai prosessitekniikan perustutkinto)
  • kokemus varastotyöstä sekä työnjohtokokemus
  • IT-perustaidot (ERP, Office-työkalut)
  • asiakaslähtöinen palveluasenne
  • kiinnostus ja valmius toiminnan kehittämiseen sekä toimintatapojen muutosten varmistamiseen (mm. kokemus 5S:stä katsotaan eduksi)
  • suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • bulk-raaka-aineiden/luokiteltujen aineiden käsittelykokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Purchasing Vilma-Lotta Moisio, puh. +358 40 5756565, 19.7. klo 9 – 12 ja 27.7. klo 9 – 11.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2018 osoitteessa www.kiilto.com/careers.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 13.8.2018 mahdollista työhaastattelua varten.