Kiilto Oy hakee projektipäällikköä rakentamisen liiketoimintayksikköön

Haemme lisävahvistusta rakentamisen liiketoimintayksikköömme ja etsimme teknisesti osaavaa ja asiakaslähtöistä henkilöä nimikkeellä

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Keskeisenä tavoitteenasi tehtävässä on myynnin kasvun vauhdittaminen vahvistamalla Kiillon ratkaisujen kysyntää merkittävissä rakennushankkeissa. Teet aktiivista yhteistyötä mm. rakennuttajien, suunnittelijoiden ja isännöitsijöiden kanssa, sekä tarjoat kumppaneillemme teknistä tukea ja neuvontaa. Osallistut asiakaskoulutustemme valmisteluun ja toteutukseen. Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen kanssa ja olet asiantuntijana mukana kehittämässä Kiillon ratkaisuja entistä asiakaslähtöisemmiksi. Pääasiallinen toiminta-alue on PK-seudulla, mutta tehtävä saattaa edellyttää satunnaisesti liikkumista muuallakin Suomessa. Raportoit tehtävässä liiketoimintayksikön myyntipäällikölle.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellytykset:

  • soveltuva rakennustekninen koulutus (esim. rakennusinsinööri tai rakennustekniikan DI)
  • kokemus rakennuttamisen ja suunnittelualan toiminnasta ja kyky verkostoitua toimialalla
  • hyvät viestintä- ja koulutustaidot
  • ”Hands on” -asenne
  • aktiivinen ja myynnillinen työote
  • systemaattinen ja organisoitunut työtapa
  • erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito; ruotsin kielitaito katsotaan eduksi

Kiilto Oy tarjoaa dynaamisen, erittäin kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä vapaa autoetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.4.2017 klo 13 – 15.30 myyntipäällikkö Miikka Suppula, puh. 040 647 4480.

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja liitä myös CV mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.4.2017 osoitteessa www.kiilto.com/careers.