Kiilto Oy hakee projektipäällikköä Lempäälään

Kiilto Oy on osa Kiilto Family -konsernia.Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme kemiallisia kiinnitys- ja rakenneratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.


Etsimme nyt Lempäälän tehtaillemme uuteen tehtävään

Projektipäällikköä

Tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotannon investointihankkeiden suunnittelusta, valmistelusta ja toteutuksesta. Toimit aktiivisessa yhteistyössä kansainvälisten toimittajiemme kanssa sekä teet läheistä yhteistyötä mm. osto- tuotekehitys- ja tuotantotoimintojen kanssa. Hallitset ja ohjaat useita samanaikaisia projekteja ja pystyt organisoimaan laajempiakin kokonaisuuksia budjetin ja aikataulut huomioiden. Osaat huomioida kaikessa tekemisessä turvallisuusnäkökohdat. Raportoit tehtävässä tekniselle päällikölle.

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytykset:

  • Vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista investointihankkeista teollisessa toimintaympäristössä
  • Insinööri- / DI – koulutus, mielellään kone-, sähkö- tai automaatiotekniikka
  • Näyttö projektien systemaattisesta läpiviennistä ja projektityökalujen hallinta
  • Määrätietoinen ja tavoitteellinen työote
  • Sujuva englannin kielen taito
  • CAD-ohjelmistojen hallinta

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.12. klo 14 – 16 ja 15.12. klo 14 – 16 tekninen päällikkö Vesa Juhannusvuori, puh. 040 501 2403.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.12.2017 osoitteessa täällä.