Kiilto Oy hakee kesätyöntekijöitä Lempäälän kemiantehtaille

Kiilto Oy on osa Kiilto Family –konsernia.Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme kemiallisia kiinnitys- ja rakenneratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme Kiilto Oy:n Lempäälän kemiantehtaille alalle suuntautuvia, aktiivisia ja kehitysintoisia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Rekrytoimme tulevana kesänä opiskelijoita erilaisiin tuotannon tehtäviin mm. pakkaamo-, valmistus-, varasto- sekä kunnossapitotoimintoihin. Opinnoissasi voit olla suuntautunut mm. prosessitekniikkaan, kemiantekniikkaan, automaatioon tai logistiikkaan. Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen sekä turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, vakavaraisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa.

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 25.2.2018 osoitteessa www.kiilto.com/careers