Kiilto Oy hakee graafista suunnittelijaa rakentamisen liiketoimintaan

Kiilto Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme kemiallisia kiinnitys- ja rakenneratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Etsimme nyt rakentamisen liiketoimintaan

GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA

Tehtävänäsi ovat erilaiset visuaaliset toimeksiannot, mm. kuvastojen taittotyöt sekä pakkausaineistojen suunnittelut. Lisäksi tuotat markkinointi- ja kampanjamateriaaleja. Olet osa ammattimaista ja innokasta markkinointitiimiämme. Toimit tehtävässä myös aktiivisesti yhteistyössä eri painotalojen kanssa ja sisäisesti eri toimintojen, kuten oston, myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta:

  • alan AMK-tutkintoa tai vastaavaa
  • vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • visuaalista osaamista ja innovatiivista otetta
  • erilaisten painotekniikoiden hallintaa
  • joustavuutta, tarkkuutta ja kykyä ratkoa arjen ongelmatilanteita systemaattisesti tiukoista aikarajoista huolimatta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • CS-paketin hallintaa; erityisesti InDesign, Photoshop, Illustrator sekä digitaalisten työkalujen sujuvaa hyödyntämistä
  • kaupallista ja viestinnällistä näkemystä
  • valokuvaustaito katsotaan eduksi

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, vakavaraisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen. 

Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Outi Jalo +358 50 3042 500, 15.8. klo 9-11 tai 21.8. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 26.8. osoitteessa: www.kiilto.com/careers

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 13.9.2018 mahdollista työhaastattelua varten.