Kiilto Oy hakee aluepäällikköä teollisuuden liiketoimintaan

Kiilto Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä n. 800 henkilöä joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme kemiallisia kiinnitys- ja rakenneratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.


Haemme Kiilto Oy:n teollisuuden liiketoimintaan

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ


Vastaat itsenäisesti Kaakkois-Suomen ja Hämeen myyntialueen nykyisten asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä sekä haet aktiivisesti uusia mahdollisuuksia. Panostat asiakkaiden prosessien ja liiketoiminnan ymmärtämiseen ja toimit heille liimauksen asiantuntijana. Tarjoat toimivia kokonaisratkaisuja, teknistä palvelua ja neuvontaa sekä osallistut koeajoihin. Lisäksi tuot panoksesi avainasiakkuuksien kehittämiseen teollisuuden kansainvälisen myyntitiimin kanssa. Työssäsi sinulla on tukena Kiillon oma tuotekehitystiimi ja lisäksi toimit kiinteästi yhteistyössä oston, tuotannon ja markkinoinnin kanssa.Vastuullasi on myyntibudjetin ja kannattavuuden toteutuminen. Tehtävä edellyttää liikkuvuutta ja siihen kuuluvat kiinteä kuukausiansio ja vapaa autoetu. Tehtävän hoitamisen kannalta ihanteellinen sijaintisi voi olla mm. Lahti tai Kouvola. Raportoit tehtävässä liiketoiminnan johtajalle.

Tehtävän tuloksekkaan hoitamisen edellytykset:

  • vähintään AMK-tason tutkinto esim. puu-, paperi- tai kemiantekniikan alalta yhdistettynä kaupalliseen koulutukseen tai kokemukseen
  • myyntihenkisyys ja tinkimätön tahto huolehtia asiakkaista
  • vahva näyttö tuloksekkaasta ja itsenäisestä työskentelystä B2B-myynnissä
  • kyky systemaattiseen työn suunnitteluun ja organisoimiseen
  • teollisuusprosessien ja liimauksen merkityksen ymmärtäminen
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • suomen lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Henkilöstön työtyytyväisyys on meillä korkealla tasolla ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia: Suomen aktiivisin työpaikka 2016 ja Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus 2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.9. klo 10-11 ja 15.9. klo 13-14, Business Area Director Tomi Takala, puh. 050 382 9208.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 17.9.2017 täällä.