Kiilto Oy hakee aluepäällikköä rakentamisen liiketoimintaan

Kiilto Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme kemiallisia kiinnitys- ja rakenneratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella. Kasvun myötä olemme vahvistamassa rakentamisen liiketoimintaamme ja etsimme osaavaa ja tuloshakuista henkilöä nimikkeellä

ALUEPÄÄLLIKKÖ

Tehtäväsi on pitää hyvää huolta sinulle nimetyistä asiakkuuksista sekä etsiä ja luoda uusia asiakassuhteita. Kehität rakentamisen ammattiasiakaskauppaa yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa. Tarjoat asiakkaillemme laadukasta koulutusta ja teknistä tukea. Raportoit tehtävässä rakentamisen liiketoiminnan myyntipäällikölle. Aluepäällikkö toimii mm. Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.Työsuhteeseesi kuuluvat kiinteä palkkaus sekä vapaa autoetu.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme:

  • taitoa kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • ”Asiakas on kuningas” -asennetta
  • soveltuvaa kaupallista tai rakennusteknistä koulutusta
  • itsenäistä ja aktiivista työotetta
  • systemaattista ja organisoitunutta työtapaa
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Kiilto tarjoaa dynaamisen, erittäin kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Lisätietoja antaa 27.8. klo 9-10 myyntipäällikkö Miikka Suppula, puh. 040 6474480.

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja liitä myös CV mukaan osoitteessa www.kiilto.com/careersmahdollisimman pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.