Kiilto Oy hakee aluepäällikköä rakentamisen liiketoimintaan

Kiilto Oy on osa Kiilto Family -konsernia. Työllistämme yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme kemiallisia kiinnitys- ja rakenneratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Kasvun myötä olemme vahvistamassa rakentamisen liiketoimintaamme ja etsimme osaavaa ja tuloshakuista henkilöä nimikkeellä

ALUEPÄÄLLIKKÖ

Tehtäväsi on pitää hyvää huolta sinulle nimetyistä asiakkuuksista sekä etsiä ja luoda uusia asiakassuhteita. Kehität rakentamisen ammattiasiakaskauppaa yhteistyössä kauppaliikkeiden kanssa. Tarjoat asiakkaillemme laadukasta koulutusta ja teknistä tukea. Tehtävässä toimit sujuvassa yhteistyössä markkinoinnin, tuotekehityksen ja logistiikan asiantuntijoidemme kanssa ja tuot kentältä ideoita asiakasyhteistyön kehittämiseen. Raportoit tehtävässä rakentamisen liiketoiminnan myyntipäällikölle. Työsuhteeseesi kuuluvat kiinteä palkkaus sekä vapaa autoetu. Aluepäällikkö toimii mm. Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellytykset:

  • soveltuva kaupallinen tai rakennustekninen koulutus (esim. tradenomi tai rak.ins.)
  • taito kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • valmius toimia rakentamisen ammattilaisten tukena
  • ”Asiakas on kuningas” -asenne
  • itsenäinen ja aktiivinen työote
  • systemaattinen ja organisoitunut työtapa
  • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu
  • englannin kielen taito
  • valmius käyttää myyntiä tukevia ohjelmistoja

Kiilto tarjoaa dynaamisen, erittäin kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Miikka Suppula, 040 6474480, 14.3. klo 9-11.

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja liitä myös CV mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.3.2018 osoitteessa www.kiilto.com/careers.