Kiilto mukana Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -kampanjassa

Olemme mukana Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen –kampanjassa, jossa kannustetaan ostamaan kotimaisia tuotteita, ja siten tukemaan suomalaista työtä.

Suomalaisten tilanteet ovat tällä hetkellä erilaisia, mutta jokainen voi olla osa hyvän ketjua ja tehdä mahdollisuuksiensa mukaan valinnan suomalaisen työn puolesta. Kampanjayhteistyön kantava teema Ole osa hyvän ketjua tekee kaikista toimijoista, tavarantoimittajista ja valmistajista aina kuluttajiin saakka, aktiivisia toimijoita yhteisen kriisin ratkaisussa. Jokainen ketjun osa on tärkeä. 

– Tämä yhteistyö hakee voimansa koronakriisin aikana esiin nousseesta yhteisöllisyyden tunteesta ja suomalaisten auttamisen halusta. Ostamalla työtä Suomeen välittää myös niistä ihmisistä, jotka tekevät suomalaista työtä. Nyt tarvitaan kaikki toimimaan hyvän asian puolesta, Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala korostaa. 

Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen on Suomalaisen Työn Liiton, K-ryhmän, Ruokatieto Yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n sekä yritysten yhteiskampanja suomalaisen työn puolesta. Se kannustaa suomalaisia ostamaan suomalaisia elintarvikkeita, käyttötavaroita sekä rakentamisen ja talotekniikan tuotteita. Kampanjan aihetunnisteet ovat: #oleosahyvänketjua ja #ostatyötäsuomeen. Lisäksi merkkien aihetunnisteet ovat: #Avainlippu, #DesignfromFinland, #hyvääsuomesta ja #puhtaastikotimainen.

Lisätietoja: 

Hanna Hirvonen 
markkinointipäällikkö, kuluttajatuotteet 
Kiilto 
+358 40 732 6543 
hanna.hirvonen@kiilto.com

Hanna Alamylläri
Marketing Operations Manager, rakentaminen 
Kiilto 
+358 40 711 8166
hanna.alamyllari@kiilto.com

Tero Lausala 
toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto 
p. 050 407 2623 
tero.lausala@suomalainentyo.fi 
 

Kiilto on 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka luo hyvinvointia puhtaudesta ja rakentaa kestävää tulevaisuutta, ihmiset ja ympäristön huomioiden. Kemianteollisuuden ratkaisuja kehittävä, valmistava ja markkinoiva Kiilto toimii neljällä toimialalla: rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä. Vuonna 2019 Kiillon liikevaihto oli noin 222 miljoonaa euroa. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen.  

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. www.suomalainentyo.fi