Kiilto mukana Mikkelin Asuntomessuilla – teemana asumisen vaikutus hyvinvointiin

Saimaan rantamaisemissa Mikkelissä avataan tänään 14.7. vuoden 2017 Asuntomessut. Messuvieraat pääsevät tänä vuonna tutustumaan yhteensä 31 kohteeseen. Kiillon tuotteita ja ratkaisuja on käytetty useassa messukodissa.

Asuntomessujen teemana on asumisen vaikutus ihmisen hyvinvointiin. Mikkelin messukohteisiin on etsitty rakentajien ratkaisuja, joilla tuetaan hyvinvoinnin osa-alueita. Hyvinvointiin voidaan vaikuttaa jo tuotteiden ja materiaalien valintavaiheessa. Turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja kokonaisvaltaisesti kestävät valinnat luovat niin lyhyellä aikajänteellä kuin vuosikymmenten saatossa terveen pohjan hyvälle asumiselle vaikuttaen esimerkiksi rakennuksen kuntoon ja hyvään sisäilmaan.

Kiillon ratkaisuja ja tuotteita on Asuntomessuilla käytetty muun muassa märkätiloissa, lattiaratkaisuissa, tapetoinnissa, saumauksissa, sisäkatoissa, tasoituksissa ja liimauksissa. Kiilto on mukana esimerkiksi kohteissa

Hyvinvointiteeman rinnalla ja siihen kytkeytyen Mikkelin Asuntomessujen asuinalueen rakentamisen lähtökohtana on ollut Saimaan vesistön hyödyntäminen sekä alueen tarjoamien luontoarvojen ja ympärivuotisten liikuntamahdollisuuksien sitominen toimivaksi kokonaisuudeksi. Messut ovat avoinna joka päivä kuukauden ajan aina 13.8. saakka.

Lue lisää.

Tutustun Asuntomessuilla käytettyihin tuotteisiimme:

Kuva: Suomen Asuntomessut/Antero Tenhunen