Kiilto International Wet Room Seminar keräsi Tallinnaan joukon rakentamisen ammattilaisia

Kiilto järjesti perinteisen Wet Room Seminar-koulutustapahtuman märkätilarakentamisen ammattilaisille Tallinnassa 31.1.2018. Tapahtumaan saapui vieraita isäntämaa Eestin lisäksi Latviasta, Liettuasta, Ukrainasta sekä Ruotsista.

Kiilto kouluttaa vuosittain kansainvälisesti yhteensä noin 8000 rakentamisen ammattilaista. Koulutuskokonaisuudet vaihtelevat jälleenmyyjien perehdytyksistä ja märkätilasertifikaattien ylläpitokoulutuksista räätälöityihin asiakastilaisuuksiin tai seminaareihin. Wet Room Seminar -tapahtuma oli tiivis ja toiminnan täyteinen paketti uusinta tietoa märkätilarakentamisesta, niin käytännössä kuin tutkimuksen näkökulmasta.


Teoriaa ja käytäntöä

Tallinnan koulutuspäivän ensimmäisessä osiossa Kiillon tuotekehityspäälliköt kertoivat osallistujille märkätilarakentamisen uusimmista innovaatioista, tutkimustuloksista ja tuoteuutuuksista. Esimerkiksi pikamärkätilajärjestelmät ja niiden avulla saavutettava ajansäästö kiinnostavat rakentamisen ammattilaisia niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Toinen koulutusosio koostui neljästä erilaisesta käytännönläheisestä rastista, joilla oli nähtävillä nykyisiä ja erityisesti tulossa olevia märkätilaratkaisuja. Kiillon ammattilaisten vetämät käytännön work shopit herättivät vieraat useisiin mielenkiintoisiin ja mikä parasta, haastaviinkin keskusteluihin. Erityisesti märkätilojen detaljiratkaisut herättivät useilla rasteilla pitkiä keskusteluja.

Mart Luhari esittelee seminaarivieraille Kiillon tuoteuutuuksia.


Tilaisuuden taustalla kansainvälistä yhteistyötä

Päivä päättyi yhteiseen seminaari-illalliseen, jossa käytiin rakentavia jatkokeskusteluita seminaarin annista. Asiakkailta saatu palaute seminaaripäivästä oli positiivista ja Wet Room Seminarin merkeissä kokoonnutaan mitä todennäköisimmin myös ensi vuonna.

Kiillon tuotepäällikkö Jyrki Pajunen lähettää suuret kiitokset kaikille osallistujille ja painottaa, että Kiillon yhtiöiden kansainvälinen yhteistyö tarjosi tapahtumalle puitteet, mutta asiakkaat rakensivat lopulta onnistuneen tilaisuuden sisällön.

Lue lisää Kiillon koulutuksista