Kiilto hakee Lempäälään tutkimusavustajaa

Haemme tutkimuskeskukseen Lempäälään

TUTKIMUSAVUSTAJAA.

Tehtävässä tuot panoksesi osaavaan tuotekehitystiimiimme. Vastuihisi kuuluvat monipuoliset työtehtävät laboratoriokoe-erien valmistuksesta tuoteversioiden käytännön testaukseen ja tuotelaadun varmistukseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityspäälliköiden, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotannon kanssa. Tehtävä on noin vuoden mittainen määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus.

Me tarjoamme sinulle oikeasti mielenkiintoista työtä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, vakavaraisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.

Odotamme sinulta

  • laborantin, laboratorioanalyytikon tai insinöörin tutkintoa
  • 2 – 3 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • valmiutta käyttää erilaisia IT-ohjelmia ja -järjestelmiä
  • oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta
  • joustavaa ja palveluhenkistä yhteistyöasennetta
  • kykyä sujuvaan ilmaisuun sekä englanniksi että suomeksi

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitystuen päällikkö Lilli Puntti ti 10.1. klo 8–10 tai to 12.1. klo 13–16, puh. 050 5374 302. Täytä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään sunnuntaina 15.1.2016.

Jätä hakemuksesi täällä:

https://kiilto.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=253

Hakijoita pyydetään varaamaan 26.1. mahdollista työhaastattelua varten, johon valitut henkilöt kutsutaan henkilökohtaisesti.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

Kiilto Oy on vuonna 1919 perustettu kemianteollisuuden tuotteita valmistava suomalainen perheyritys. Toimintamme peruskiviä ovat korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet, oma tuotekehitys, nopeat ja varmat toimitukset sekä monimuotoinen asiakaskoulutus ja -neuvonta. Suomessa olemme päätoimialueidemme markkinajohtaja ja johtoasema on pidemmän tähtäimen tavoitteemme myös vientialueillamme.