Kiilto Family tukee juniorijalkapalloa


Kiilto Family jatkaa Pirkanmaalla urheiluyhteistyötään FC Hakan ja Ilveksen kanssa. Yhteistyö painottuu 2015 alkaneella kaudella juniorijalkapalloiluun. Pirkanmaalaisen jalkapallokulttuurin edistäminen on jo entuudestaan Kiilto Familylle läheinen asia, ja nimenomaan junioritoimintaa yhtiö tukee mielellään.

Kiilto järjesti FC Hakan kanssa alkukesästä 2015 jalkapallokoulun 11–14-vuotiaille jalkapalloa harrastaville nuorille kolmella eri paikkakunnalla: Valkeakoskella, Lempäälässä ja Pälkäneellä. Jalkapallokoulussa Hakan edustusjoukkueen valmentajat ja pelaajat opettivat junioreille monipuolisia pelitaitoja ja kertoivat levon ja ravinnon merkityksestä.

Tampereen Vuoreksen uudelle Ilveskentälle Kiilto kustantaa toukokuun ja lokakuun välisenä aikana joka sunnuntai klo 10–13 vapaan harjoittelu- ja pelivuoron kaikenikäisille jalkapallon ystäville. Vapaavuorolla on tarkoitus kerätä saman pallon ympärille niin junnut kuin senioritkin, kaikki jotka haluavat kokea pelaamisen riemua – taidoista, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Vapaavuorolla ei tarvita seurajäsenyyttä, eli kaikki ovat tervetulleita mukaan pelaamaan.

Kiilto lahjoitti lisäksi Ilveksen F5- ja F6-junioreiden käyttöön 300 jalkapalloa Ilveskentän virallisissa avajaisissa lauantaina 25.4.2015.

llveksen junioreiden tuoreet uutiset löydät Twitteristä tunnuksella @IlvesJunioritja Hakan tunnuksella @Hakajuniorit.