Kiilto Family Oy hakee viestinnän harjoittelijaa

Kiilto Family konserni työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä.

Meille asiakas on kuningas. Kiilto Family Oy tarjoaa sujuvia talous-, ICT, Viestintä- ja HR-palveluita konsernin yhtiöille. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.


Etsimme nyt

Viestinnän harjoittelijaa

Keskeisenä tehtävänäsi on auttaa viestinnän päivittäisissä tehtävissä. Työ sopii toimeen tarttuvalle ja oma-aloitteiselle uransa alkuvaiheessa olevalle viestijälle. Visuaalisen viestinnän ymmärtäminen sekä luonteva ote sosiaaliseen mediaan löytyvät etsimämme henkilön vahvuuksista. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi viestinnän operatiivisia tehtäviä, päivityksiä, julkaisuja, sisällöntuotantoa, sosiaalisen median hallintaa, esitysmateriaalien kokoamista, kuvankäsittelyä sekä erilaisia järjestely- ja organisointitehtäviä. Muut tehtävät ovat neuvoteltavissa vahvuuksiesi ja osaamisesi mukaan. Tarjoamme sinulle hedelmällisen kasvupaikan kansainvälisen yrityksen viestinnän osaajaksi ja toivomme sinun vahvistavan viestintäorganisaatiotamme raikkailla näkemyksillä sekä toimeliaalla viestinnällisellä otteella. Harjoittelujakso kestää vuoden 2018 loppuun.

Odotamme sinulta:

  • viestinnän tai muun soveltuvan alan koulutusta/opintoja
  • kokemusta sosiaalisesta mediasta
  • itsenäistä ja reipasta asennetta sekä halua oppia
  • erinomaisia vuorovaikutusvalmiuksia sekä vankkumatonta asiakaslähtöistä asennetta kaikessa tekemisessä
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
  • kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien tai julkaisujärjestelmien tunteminen on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäasijantuntija Laura Heinovaara 22.1. ja 25.1. klo 10.00 – 12.00 numerosta 050 596 9424.

Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 28.1.2018 osoitteessa www.kiilto.com/careers.