Kiilto Family Oy hakee ICT Project Manageria

Kiilto Family konserni työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Kiilto Family Oy tarjoaa sujuvia talous-, ICT-, viestintä- ja HR-palveluita konsernin yhtiöille. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Kiilto Family Oy hakee nyt motivoitunutta, osaavaa ja aikaansaavaa henkilöä nimikkeellä

ICT Project Manager

Tehtävässä osallistut aktiivisesti Kiilto Familyn ICT-hankkeiden suunnitteluun, toteutukseen ja projektien johtamiseen. Teet tiiviisti yhteistyötä liiketoiminnan, ICT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on käytännön projektityökokemusta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia sekä omaat hyvät yleiset ICT-taidot. Arvostamme osaamista kokonaisarkkitehtuurista, integraatioista ja prosessien mallintamisesta sekä näyttöä onnistuneista muutosprojekteista. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tuloksellinen tiimipelaaja, oma-aloitteinen ja työn organisointi sekä suunnittelu sujuvat sinulta luontevasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Projektinhallinnan ammattilaisena vastaat myös Kiilto Familyn projektinhoitomallin kehityksestä ja ylläpidosta.

Tehtävän hoitamisen edellytykset:

  • korkeakoulututkinto (esim. DI)
  • vähintään kolmen vuoden kokemus projektityöskentelystä ja projektien vetovastuusta
  • näyttö onnistuneista liiketoimintalähtöisistä projektikokonaisuuksista
  • ICT-järjestelmien (toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmät) tuntemus
  • muu ICT- ja digitalisaatio-osaaminen
  • sujuvat vuorovaikutustaidot
  • matkustusvalmius
  • englannin kielen taito

Lisätietoja: CIO Tuomas Vepsäläinen, puh. +358 407290544, tavoitettavissa 13.6.klo 11.30-13.30 ja 18.6. klo 8-9. Täytä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 19.6.2018 osoitteessa www.kiilto.com/careers ja liitä myös CV:si mukaan.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan aikana ja sen jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 27.6.2018 mahdollista työhaastattelua varten.