Kiilto Family Oy hakee HR Business Partneria

Kiilto Family -konserni työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksemme toimintakulttuuri on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Kiilto Family Oy tarjoaa sujuvia talous-, ICT, Viestintä- ja HR-palveluita konsernin yhtiöille. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Kiilto Family hakee nyt motivoitunutta, osaavaa ja aikaansaavaa henkilöä nimikkeellä

HR Business Partner

Vastaat oman vastuualueesi esimiesyhteistyön tuloksekkaasta toteutumisesta. Keskeisimmin tehtäväsi liittyvät työsuhteen elinkaaren sujuvuuden varmistaviin henkilöstöprosesseihin. Erityisesti henkilövalintojen toteuttaminen, työkyvyn hallinta sekä osaamisen jatkuvan kehittymisen varmistaminen ovat tehtäväsi keskiössä. Lisäksi tuet sisäistä kehittymistämme henkilöstötutkimuksen tulosten hyödyntämisessä ja tuot panoksesi työnantajabrändimme kehittymiseen. Toimipisteesi sijaitsee Sääksjärvellä Lempäälässä, mutta tehtävä edellyttää säännöllistä liikkuvuutta viikoittain liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti Suomessa (erityisesti Turku), ja osin kansainvälisesti. Tehtävä on vakituinen ja raportoit siinä konsernin henkilöstöstä vastaavalle johtajalle.

Tehtävän vaatimukset

  • ylempi yliopistotutkinto, mielellään DI tai KTM
  • vahva työkokemus henkilövalinnoista
  • teollisen liiketoiminnan ymmärtäminen
  • sujuvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsi ja venäjä etuina
  • vähintään kolmen vuoden työkokemus HR-tehtävistä ja esimiesten kanssa työskentelystä
  • sisäisiä asiakkaita joustavasti ja ripeästi palveleva toimintatyyli
  • kouluttajakokemus sekä coaching-valmiudet
  • valmius liikkua liiketoiminnan tarpeiden mukaan
  • ajan tasalla olevat some- ja digitaidot

Lisätietoja: HR Director Antti Uski, puh. 0207 710 233, tavoitettavissa ke 25.4. klo 16-17, pe 27.4. klo 13.30– 15.30 ja ma 30.4. klo 8-9. Täytä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 6.5.2018 osoitteessa www.kiilto.com/careers ja liitä myös CV mukaan. Käynnistämme keskusteluja sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajan puitteissa.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.