Kiilto Dose™ – nerokasta annostelua!

Kiilto Dose™ on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Kiilto Dose™ -annosteluratkaisu on ihanteellinen tiloihin, joissa vaihtuva asiakaskunta huolehtii henkilöhygieniastaan päivittäin. Kestävästä, korkeakiiltoisesta muovista valmistettu annostelulaite on helppo käyttää, puhdistaa ja täyttää. Annosteluratkaisu helpottaa sekä käyttäjän että tilan ylläpitäjän arkea kustannustehokkaasti ja luontoa säästäen ilman, että tilojen ilmeestä tai hygieniasta tarvitsisi tinkiä.

400 ml kevytmuovinen tuotepakkaus on ekologinen, riittoisa käytössä ja pakkausjätettä syntyy vain pieni määrä – sekin on kokonaisuudessaan kierrätettävissä. Nerokkaaksi kevyen pakkauksen tekee tulppa, joka annostelee tuotetta luotettavasti 1,5 ml kerta-annoksen. Yksi annos riittää mainiosti esimerkiksi käsien pesuun. Tulpan kaksoismäntä ei päästä korvausilmaa pulloon, jolloin sisältö pysyy aina raikkaana ja hygieenisenä.

Kiilto Dose™ saatavilla myös mustana

Kuuntelimme asiakkaitamme ja olemme tuoneet markkinoille uuden mustan Kiilto Dose™ värivaihtoehdon. Uusi värivaihtoehto antaa lisää mahdollisuuksia tilojen suhteen, jolloin Kiilto Dose™ -annostelija sulautuu entistä paremmin erilaisiin sisustuksiin. Musta annostelija on valmistettu samasta kestävästä korkeakiiltoisesta ABS-muovista kuin valkoinen annostelija. Käytä yhdessä tai erikseen!

Care Dose

Care Dose -tuotteet ja niiden pakkausratkaisu on tuotekehitetty käytettäviksi Kiilto Dose™ -annostelijassa. Care Dose Soap sopii käsienpesuun ja iholle, Care Dose Shampoo pesee ja hoitaa hiukset, Care Dose Hair & Body suihkugeeli vartalolle ja hiusten pesuun luo rentouttavaa raikkautta suihkuhetkiin. Ympäristöystävällisen laadun tunnuksena tuotteilla on Joutsenmerkki. Keveät tuoksut viipyvät iholla hetken, raikkaus pysyy pitkään!

Erisan Pro Dose

Erisan Pro Dose -tuotteet on kehitetty yhteensopiviksi Kiilto Dose™ -annostelijan kanssa. Hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet ovat lapsiperheiden ja herkkäihoisten suosikkeja. Hellävaraiset ja ihoa hoitavat tuotteet sopivat käsien pesuun, hiuksille ja vartalolle. Erisan Pro Dose Soap nestesaippualla ja Erisan Pro Dose Hair & Body suihkushampoolla on Suomen Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnuksen lisäksi myös Joutsenmerkki. Nämä tuotteet voidaan sijoittaa allergiahuoneisiin ja kohteisiin, joissa tuoksuja halutaan välttää. Valikoimaa tukee Erisan Pro Dose Antiseptic desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin.