Kiillon liimamassauudistus vastaa entistä laajemmin alan kysyntään

Kiillon uudistunut liimamassavalikoima on saapunut kauppoihin. Aiempaa laajemman valikoiman kehityksessä on keskitytty käyttöalueiden laajentamiseen, kattavampiin värivalikoimiin ja parannettuihin ominaisuuksiin.

Myyntipäällikkö Miikka Suppula kertoo, että uudistuksen itseisarvona ei kuitenkaan ole ollut valikoiman laajentaminen vaan asiakkaiden työmailla kohtaamiin haasteisiin vastaaminen entistä kattavammin.

”Laajensimme esimerkiksi sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvan Kiilto Masan värivalikoimaa niin, että se vastaa Ruukin värikartan sävyjä. Nyt tiivistykset kattotöiden yhteydessä on helppo tehdä siististi kattopellin väriä vastaavalla tiivistemassalla”, Suppula kertoo. ”Tarve on tullut suoraan kentältä.”

Synergiaa ja selkeyttä liiketoiminta-alueilta

Tehoa haasteiden ratkaisuun erilaisissa kohteissa haettiin Kiillon molemmilta liiketoiminta-alueilta, rakentamisesta ja teollisuudesta. Uudistuksessa päädyttiin laajaan yhtenäiseen tuotevalikoimaan, joka mahdollistaa kaikkiin kohteisiin soveltuvien tuotteiden hankkimisen yhdeltä toimittajalta.

”Nyt rakentamisen tuotevalikoimastamme löytyy teollisuudesta tuttu polyuretaanivahvistettu ja M1-hyväksytty Kiilto XPU, jolla voidaan tiivistää esimerkiksi märkätilojen läpivientejä”, Suppula kuvailee.

Kattavasti tietoa helposti esillä

Ominaisuuksien ja valikoiman laajentumisen lisäksi massojen uudistus koski myös raikkaampaa ilmettä ja tuotenimien yhtenäistämistä. Kuvakkeiden selkeyteen ja informatiivisuuteen kiinnitettiin erityistä huomiota ja pakkauksiin lisättiin QR-koodit, joiden avulla tuotteesta on helppo saada lisätietoa sähköisessä muodossa milloin tahansa.

”Tuotteiden uusi ilme on selkeä, eri tuotteet on helppo erottaa toisistaan ja niiden käyttöalueet on vaivatonta tunnistaa. Halusimme auttaa asiakkaitamme onnistumaan kaikissa vaiheissa aina kohteeseen sopivimman tuotteen valinnasta sen käyttöön ja lopputulokseen. Palautteen perusteella olemme onnistuneet ja siitä olemme äärimmäisen iloisia ”, summaa Kiillon markkinointipäällikkö Outi Jalo.

Liima- ja tiivistemassat tuotevertailu