Kesätyöhakumme on avoinna – Tervetuloa kesäksi 2024 Kiiltoon!

Tervetuloa kanssamme luomaan hyvinvointia puhtaudesta ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta

Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin Lempäälään:

  • Liimanvalmistus ja -pakkaus
  • Laasti- ja tasoitevalmistus
  • Sähkö- ja konekunnossapito
  • Varasto
  • Tuotekehitys
  • Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu kiinteistön kunnossapidossa

ja Turkuun:

  • Tuotanto
  • Kunnossapito

Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä kemianteollisuuden tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Turussa kehitämme ja valmistamme astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- ja henkilöhygieniatuotteita sekä ammattihygieniatuotteita ja -ratkaisuja ammattisiivouksen, teollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Kesätyöntekijämme pääsevät tutustumaan kemianteollisuuden tuotantoprosesseihin käytännössä. Eri työtehtävät on kuvattu tarkemmin alla:

Lempäälä, Liimanvalmistus ja -pakkaus

Liimanvalmistuksessa työtehtäviin kuuluu muun muassa erilaisten liimojen tai liimamassojen valmistus sekoittajilla. Pakkaamossa työhön kuuluu liimojen pakkaamista ja pakkausten etiketöintiä. Työssä käytetään trukkia raaka-aineiden noutoon ja pakkauslavojen kuljettamiseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä yhdessä vuorossa. 

Lempäälä, Laasti- ja tasoitevalmistus

Laasti- ja tasoitevalmistuksessa työtehtäviin kuuluvat laaja-alaisesti eri työtehtävät Raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi -prosessissa. Näitä tehtäviä ovat esimerkiksi raaka-aineiden annostelu ja sekoituslaitteiston käyttäminen, työskentely muovisäkki-, paperisäkki- ja suursäkkipakkauskoneella sekä astiapakkauskoneella. Työssä käytetään trukkia raaka-aineiden ja pakkaustarvikkeiden noutoon. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä. 

Lempäälä, Sähkö- ja konekunnossapito

Kunnossapidossa työtehtävät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta pääosin työssä keskitytään joko kone- tai sähkökunnossapitoon ja tehtäviin kuuluvat muun muassa erilaiset koneiden, laitteiden ja linjastojen kunnossapitotehtävät tuotantoympäristössä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä yhdessä vuorossa

Lempäälä, Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Lempäälässä on tarjolla 15–17-vuotiaille nuorille kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelujaksoja kiinteistön kunnossapitotehtävissä. Työtehtävistä valtaosa on tehdasalueella tehtävää ulkotyötä, kuten esimerkiksi ruohonleikkuuta ja piha-alueiden siistimistä. Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelijana pääsee lisäksi tutustumaan tehdasympäristöön ja kemianteollisuuden yrityksen toimintaan yleisesti. Työtä tehdään arkisin klo 8-14. 

Lempäälä, Varasto

Varastossa tehtäviin kuuluu muun muassa tuotteiden keräily varastosta asiakastilausten mukaisesti sekä tilausten lähettäminen. Aiempi kokemus trukilla työskentelystä ja käyttökokemus varastojärjestelmistä on varaston kesätyössä eduksi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä yhdessä vuorossa. 

Lempäälä, Tuotekehitys

Tuotekehityksen kesätyöntekijä toimii tiiviinä osana Lempäälän laboratoriotiimiä ja pääsee tutustumaan laajasti eri tuotekehitystehtäviin. Työtehtävät vaihtelevat tilanteen mukaan ja niihin voi kuulua esimerkiksi erilaisten raaka-aineiden soveltuvuuden testaamista tuotteisiin ja niiden vaikutusta tuoteominaisuuksiin, erilaisia sisäisiä laadunvarmistustehtäviä sekä tuotannon ongelmatilanteiden selvitystä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja käytössä on liukuva työaika. 

Turku, Tuotanto

Tuotannossa työtehtäviin kuuluu seosvalmistuksessa muun muassa raaka-aineiden noutaminen trukilla varastosta ja annostelut valmistuskattiloihin sekä valmistuksen aikainen laadunvalvonta, kuten myös laitteiden toiminnan/kunnon tarkkailu. Pakkaamossa työtehtäviin kuuluu erilaisten tuotteiden pakkaaminen, siisteyden ja järjestyksen ylläpitäminen sekä valmiiden tuotteiden siirtäminen sähkökäyttöisellä pinoamisvaunulla. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa (aamu ja ilta). 

Turku, Kunnossapito

Kunnossapidon työtehtävät vaihtelevat tilanteen mukaan ja niihin kuuluvat muun muassa pakkauslinjan asennustyöt tuotevaihdoissa sekä erilaiset koneiden ja laitteiden kunnossapitotehtävät tuotantoympäristössä. Tarpeen vaatiessa työhön kuuluu myös tuotantotöissä avustaminen valmistamossa ja pakkauslinjalla. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, mutta koska Turun tuotannossa tehdään myös 2-vuorotyötä, edellytämme valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa (aamu ja ilta). 

Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on kaikissa kesätyötehtävissämme erittäin tärkeä osa päivittäistä työtä. Edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa (Lempäälän tuotekehityksessä vaihtoehtoisesti englannin kielen taitoa). 15–17-vuotiaille on tarjolla Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkoja Lempäälässä.

Kesätyötehtävämme sopivat erityisesti kemian, teknisen alan sekä logistiikan opiskelijoille (ammattiopisto, AMK tai yliopisto). Järjestämme kaikkiin kesätyöpaikkoihimme kattavan perehdytyksen, mikä mahdollistaa kehittymisen osana työyhteisöämme.

Kaikkea toimintaamme ohjaa Lupauksemme ympäristölle, joka on osa kulttuuriamme ja näkyy pyrkimyksinämme käyttää entistä ympäristöystävällisempiä raaka-aineita, panostaa kiertotalouteen ja käyttää energiaa tehokkaasti.

Tarkemmat tiedot kaikista kesätyöpaikoistamme sekä hakulomakkeet löytyvät täältä. Hakuaika kesätyöpaikkoihimme päättyy 25.2.2024. Lähetämme hakuajan päätyttyä videohaastattelukysymyksiä osalle hakijoista ja paikan päällä Lempäälässä ja Turussa pidettävät työhaastattelut järjestämme maaliskuun puolivälissä. Ilmoitamme haun tuloksista kaikille hakijoille maaliskuun alussa. Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi