Kesätyöhakumme on avoinna – Tervetuloa kesäksi 2023 Kiiltoon!

Haemme kesätyöntekijöitä Lempäälään ja Turkuun seuraaviin tehtäviin:

  • Varasto (Lempäälä)
  • Laasti- ja tasoitetuotanto (Lempäälä)
  • Sähkö- ja konekunnossapito (Lempäälä ja Turku)
  • Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu kiinteistön kunnossapidossa (Lempäälä)
  • Pesuainetuotanto (Turku)

Kiillon kesätyöntekijänä pääset tutustumaan kemianteollisuuden tuotantoprosesseihin käytännössä. Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Turussa kehitämme ja valmistamme astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- ja henkilöhygieniatuotteita sekä ammattihygieniatuotteita ja -ratkaisuja.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä. Pidämme tärkeänä, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa. Pääset tutustumaan kiiltolaisten uratarinoihin tarkemmin täällä.

Olemme sitoutuneet rakentamaan turvallista ja entistä kestävämpää tulevaisuutta. Sitoutumisemme turvallisen ja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen näkyy vastuullisuusvalinnoissamme. Toimimme alalla, jolla on valtavasti annettavaa, kun etsitään tulevaisuuden ratkaisuja. Sellaisia, jotka uudelleenrakentavat puitteet ympäristön hyvinvoinnille. Sellaisia, jotka auttavat ympäristöä ja yhteiskuntaamme elämään tasapainossa. Lue lisää vastuullisuudesta Kiillossa täällä.

Tarkempia tietoja sekä kaikkien kesätyöpaikkojemme hakulomakkeet löydät täältä. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 5.3.2023.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme haastatteluun valituille hakijoille kutsut hakuajan päätyttyä ja järjestämme työhaastattelut maaliskuun aikana.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii kymmenessä maassa ja työllistää yhteensä noin 900 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi