Kehitämme asiakaspalveluamme ja etsimme uuteen tehtävään asiakaspalvelu- ja tuoteneuvojaa

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Kiilto kehittää asiakaspalveluaan sekä yhdenmukaistaa asiakaspalvelun ja -neuvonnan käytäntöjään varmistaakseen sujuvan ja joustavan asiakaskokemuksen. Etsimme uuteen tehtävään

ASIAKASPALVELU- JA TUOTENEUVOJAA

 

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset omalta osaltasi huolehtimaan siitä, että Kiillon lupaus erinomaisesta asiakaspalvelusta toteutuu. Työ sisältää puhelimessa ja sähköpostilla tapahtuvaa asiakaspalvelua, mukaan lukien tuotekysymyksiin vastaaminen. Tuotevalikoimaan kuuluvat sekä rakennus- että puhtaus- ja hygieniatuotteet. Työsi perustan muodostaa Kiillon laaja kirjallinen tietokanta ja sinua tukevat alansa parhaat asiantuntijat. Työn alkaessa saat perusteellisen koulutuksen Kiillon tuotteisiin. Toimipisteesi sijaitsee Lempäälässä.

Tehtävässä viihtyy henkilö, joka on varustettu erinomaisella asiakaspalveluasenteella ja järjestelmällisellä työotteella. Toivomme lisäksi, että sinulla on kokemusta työskentelystä rakennustarvikkeiden parissa. Myös rakennusalan tutkinto katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön tehtävässä menestymiseksi. Koska toimit tiiviissä yhteistyössä Kiillon eri toimintojen kanssa, on tärkeää, että omaat hyvät tiimipelitaidot. Hyvä paineensietokyky sekä kyky mukautua erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin auttavat päivittäisessä työssä, kuten myös hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti. Toivomme sinulta lisäksi englannin kielen taitoa ja perustason IT-taitoja (mm. MS Office).

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten, harrastusvuorojen ja lajitutustumisten kautta. Pidämme huolta työergonomiasta: käytössämme on nykyaikaisten työvälineiden lisäksi myös työfysioterapiapalvelut. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää tästä linkistä: 100-vuotias Kiilto kehittää työhyvinvointia määrätietoisin askelin.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta tulla rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta ja tuottamaan hyvinvointia puhtaudesta? Kerro meille hakemuksessasi, miltä sinun suunnitelmissasi yhteinen tulevaisuutemme voisi näyttää.

Lisätietoa tehtävästä antaa 2.1.2020 klo 10-11 ja 9.1.2020 klo 15-16 Business Support Officer Katja Suuriniemi, puh. +358 040 8673873. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen täällä viimeistään 14.1.2020.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 29.1.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.