Katkaise tartuntatiet hyvällä käsihygienialla!

Hyvä käsihygienia eli käsien huolellinen pesu ja desinfiointi sekä säännöllinen ihovoiteen käyttö on tehokkain tapa estää erilaisten tautien leviämistä ja näin suojata sekä itseään että lähimmäisiään. Pesemättömissä käsissä on aina bakteereja ja viruksia, jotka siirtyvät käsistä pintoihin ja aina edelleen seuraaviin käsiin. Hyvän käsihygienian saavuttaa pitämällä käsistä huolta, jolloin niin iho, kynnet kuin kynsivallitkin ovat terveet eivätkä näin pääse keräämään bakteereja ja viruksia.

Erisan Käsihuuhde on hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty desinfektiohuuhde, joka soveltuu usein toistuvaan käyttöön ja herkälle iholle. Oikein käytettynä Erisan Käsihuuhde tutkitusti tehoaa polio-, adeno- ja noroviruksiin (EN1500, EN12791, EN14476).

Kotisivujemme henkilöhygieniaa käsittelevistä artikkeleista löydät kattavasti tietoa käsien pesusta sekä ohjeita käsihygieniaan julkisiin tiloihin sekä kotitalouksille.

Ohjeisiin voit siirtyä myös suoraan alla olevista linkeistä:

YouTube-kanavamme Käsihygienia -soittolistalta löydät ohjeet käsien pesuun ja desinfiointiin.

Voit siirtyä videoihin myös suoraan alla olevista linkeistä:

Vain puhtain käsin, kiitos! -käsihygieniavideomme osoittaa miten iso merkitys hyvällä käsihygienialla on tartuntateiden katkaisussa:

Lisätietoa käsihygieniasta ja käsihuuhteiden tehosta ammattikäytössä saat koulutus- ja kehityspäällikkö Kirsi Saukkoselta.