Kasvamme vauhdilla ja haemme rakentamisen liiketoimintaamme uuteen tehtävään tuotepäällikköä Tampereen alueelle tai pääkaupunkiseudulle

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?  

 

Kasvamme vauhdilla ja haemme rakentamisen liiketoimintaamme uuteen tehtävään

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

 

Työskentelet rakentamisen liiketoiminnan tuotehallintatiimissä ja pääasiallinen vastuualueesi on lattiaratkaisut. Vastaat tuoteportfolion kehittämisestä kaikissa Kiillon toimintamaissa ja tehtäviisi kuuluu tuoteportfolion hallinta, markkinointiyhteistyö sekä tekninen ja myynnin tuki. Lisäksi pidät yhteyttä asiakkaisiin ja vedät asiakaskoulutuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan ja vapaan autoedun. Raportoit rakentamisen liiketoiminnan tuotehallintapäällikölle. Toimipisteesi sijaitsee joko Tampereen alueella tai pääkaupunkiseudulla. Tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista Suomessa ja muissa Kiillon toimintamaissa.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • rakennusalan koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai AMK-insinööri)

  • vahvaa rakennusalan tuntemusta
  • projektijohtamiskokemusta ja kykyä hallita projekteja aikataulujen puitteissa
  • erinomaisia viestintä- ja esiintymistaitoja
  • kokemusta digitaalisten välineiden ja työkalujen käytöstä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • käytännön kokemus työmailta ja rakentamisen kädentaidot katsotaan eduiksi

 

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten ja harrastusvuorojen kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tuotehallintapäällikkö Kimmo Huttunen, puh. +358408649003, 27.10.2020 klo 12-16, 4.11. klo 09-12 ja 6.11. klo 09-12.  

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen täällä viimeistään 15.11.2020.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 27.11. ja/tai 1.12.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.