Juhlavuoden kampanja starttaa vappuna

100-vuotista taivaltaan juhlistavan perheyrityksen viestintäkonsepti, Lujin sidos kaikista, näkyy voimakkaasti eri medioissa touko-kesäkuussa sekä uudelleen syksyllä.

Lujin sidos kaikista -konseptilla Kiilto haluaa kertoa toimintakulttuuristaan, jossa läheisyys, ympäristö ja tulevaisuuteen sitoutuminen ovat keskiössä. Juhlavuoden konseptin pääelementti on brändifilmi, joka sitoo yhteen kaikki Kiillon neljä liiketoiminta-aluetta kertoen samalla, kuinka ne ovat mukana ihmisten arjessa.

”Moni ei tule välttämättä ajatelleeksi, missä kaikessa törmää Kiiltoon osana jokapäiväistä elämää. Osaamisemme muuttuu käyttäjien hyödyksi esimerkiksi rakennusten rakenteissa, toimistokalusteiden liimauksissa, kuljetuslaatikoiden palonsuojauksessa, astioiden puhdistuksessa, sairaaloiden hygieniassa ja ihonhoidossa”, kuvailee Kiillon brändi- ja viestintäjohtaja Eeva Solja.

”Kuten toteamme juhlavuoden filmissä, tunnemme tämän maan, sen olot ja ihmiset jo sadan vuoden ajalta.”

Lujin sidos kaikista kertoo yrityksen arvoihin ja kulttuuriin sitoutumisesta. Samalla se viittaa myös Kiillon toiminnan ytimessä oleviin kemiallisiin sidoksiin sekä rakkauteen, joka sekin on biologialtaan kemiallinen sidos.

”Sata vuotta on hieno ja juhlallinen ikä, jonka varaan yritystä on hyvä rakentaa myös jatkossa. Yrityksen tarinassa on monta hienoa lukua, jotka Lujin sidos kaikista kiteyttää. Siksi haluamme panostaa näkyvyyteen niin televisiossa, radiossa kuin verkossa. Tämä on Kiillon historian suurin mediapanostus”, Solja summaa.

Ennen toukokuussa starttaavaa kampanjaa Kiilto on vappuna mukana myös Helsingin Kauppatorilla seisovan Havis Amanda -patsaan lakituksessa. Patsas pestään Kiillon ympäristöystävällisillä pesuaineilla.

Soljan mukaan yhteistyö ”Mantan lakituksessa” oli hauska, mutta Kiillolle tärkeitä asioita viestivä tapa avata kevään kampanjointi.

”Kotimainen työ, kestävä kehitys sekä korkeakouluyhteistyö ovat teemoja, jotka sopivat hyvin yhteen Kiillon toimintakulttuurin kanssa.”

Vappuaattoon  huipentuvaa lakitusta ja siihen valmistautumista voi seurata Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n Facebookissa sekä Instagramissa #matkallamantalle.

Lujin sidos kaikista -manifesti

Me Kiillossa olemme tehneet tutkimustyötä vuodesta 1919. Se tekee sata vuotta alkuaineita, yhdisteitä ja kemiallisia sidoksia. Nyt voimme lopulta ilmoittaa, että olemme löytäneet sen: lujimman sidoksen kaikista. Se on rakkaus. Nyt ja tulevaisuudessa.

Rakkaus työhön, tinkimätön halu pyrkiä kohti parasta. Rakkaus pienimpiin yksityiskohtiin, nanokokoisiin partikkeleihin, palava intohimo suuriin kokonaisuuksiin. Rakkaus kotimaahan, sen herkän kauniiseen luontoon ja sen ihmisiin, joiden kädet jaettu työ on tuonut yhteen. Rakkaus historiaan, joka sitoo meidät tähän maahan ja nykyhetkeen, joka on kaikki mitä on. Ja rakkaus tulevaisuuteen, joka elää meissä kaikissa ja laittaa meidät seisomaan rinta rinnan, valmiina ottamaan vastaan seuraavan sadan vuoden haasteet.

Rakkaus. Se on lujin sidos kaikista