Haemme yhtiöoikeuteen ja sopimuksiin perehtynyttä Legal Counselia

Olemme luoneet tulevaisuutta Kiillossa jo vuodesta 1919 lähtien. Panostamme päivittäin huomiseen kehittämällä toimintamme vastuullisuutta, kannustamalla innovointiin ja huolehtimalla työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme sitoutuneita täyttämään Lupauksemme ympäristölle, motivoituneina aidosta mahdollisuudesta vaikuttaa sekä yksilöinä että yhdessä, luoden näin kestäviä menestystarinoita asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan matkalle kohti määränpäätämme, vuotta 2080!

Haemme yhtiöoikeuteen ja sopimuksiin perehtynyttä Legal Counselia

Legal Counselina tuet kaikkia Kiillon neljää liiketoiminta-aluetta niin Suomessa kuin yhtiön muissakin 10 kohdemaassa ja työskentelet tiiviisti liiketoimintajohdon sekä Head of Legalin kanssa. Tehtävät kohdistuvat erityisesti yhtiö- ja sopimusoikeudellisten toimien hoitamiseen. Vastuullasi on hoitaa muun muassa konsernin yhtiöoikeudellista hallintoa ja laatia siihen liittyvää dokumentaatiota. Kaupallisten sopimusten osalta merkittävimpiä kokonaisuuksia ovat erilaiset myynti-, jakelu-, urakka-, osto- ja yhteistyösopimukset, minkä lisäksi osallistut sopimusprosessien kehittämiseen sekä sopimusneuvotteluihin.

Sinun toivotaan ottavan itsenäistä vastuuta tietosuojakysymysten hoitamisesta niin sisäisten koulutusten järjestämisen kuin koko organisaation tietosuojan näkökulmasta. Kiillon kasvun ja tulevien kasvutavoitteiden tukemiseksi työtehtävät liittyvät myös yrityskauppoihin ja niitä seuraavien integraatioprosessien läpivientiin ja niiden juridisten asioiden hoitamiseen. Sopimus- ja yhtiöoikeudellisten tehtävien sekä tietosuoja-asioista vastaamisen lisäksi Legal Counselin tehtäväalue koostuu valittavan henkilön omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan myös esimerkiksi IPR-, vakuutus- tai riskienhallinta-asioista, Venturing-toimintaa tukevista tehtävistä tai siirtohinnoitteluun liittyvistä tehtävistä.

Varsinainen työntekopaikka sijaitsee pääkonttorillamme Lempäälässä, minkä lisäksi tarjoamme joustavat mahdollisuudet etätyöhön. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävän toivottu aloitus mahdollisimman pian. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen position, jossa tarkempi tehtävänkuva on rakennettavissa oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työajat, sekä erinomaiset työsuhde-edut.

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Kiillon työntekijät arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaa, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Kiilto rohkaisee työntekijöitään tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään Kiillon omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissa.

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja vähintään kolme vuotta valmistumisen jälkeistä relevanttia työkokemusta. Olet aikaisemmin tehnyt itsenäisesti johdettua työtä, esimerkiksi in house -juristina, asianajotoimistossa tai tilintarkastusyhteisössä, minkä lisäksi sinulla on vahvaa sopimus- ja yhtiöoikeuden osaamista, erityisesti yhtiöoikeudellisesta hallinnosta, kaupallisista sopimuksista ja transaktioprosesseista. Aiempi kokemus tietosuoja-asioiden hoitamisesta tai vakuutus- ja riskienhallinta-asioista katsotaan eduksi. Työn luonteen vuoksi arvostamme myös vahvoja vuorovaikutustaitoja, koulutuskokemusta ja hyviä neuvottelutaitoja.

Hakijoilta odotetaan

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa
  • Vähintään kolme vuotta valmistumisen jälkeistä relevanttia työkokemusta
  • Vahvaa sopimus- ja yhtiöoikeuden osaamista
  • Halua oppia ja kehittyä työtehtävissä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi

  • Kokemuksen tietosuoja-asioiden hoitamisesta
  • Vakuutus- ja riskienhallinta-asioiden osaamisen
  • Ruotsin ja muun kielitaidon

Menestyt tehtävässä, mikäli osaat priorisoida liiketoiminnalle kriittisiä tehtäviä, sekä tartut rohkeasti ongelmakohtiin ja ryhdyt toimiin niiden ratkaisemiseksi. Sinun ei tarvitse osata kaikkea tarttuessasi tehtävään, mutta sinulla tulee olla kyky tarttua toimeen ja selvittää asioita oma-aloitteisesti. Olet palveluhenkinen ja erinomaisilla itsensä johtamistaidoilla varustettu asiantuntija, joka nauttii päästessään kehittymään ammatillisesti. Odotamme lisäksi käytännönläheistä työskentelyotetta sekä positiivista suhtautumista muutokseen.

Legal Counseliksi Kiillolle?

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään täällä viimeistään sunnuntaina 13.2. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Kiillon kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Jarl-Johan Héde (040 576 5709, jarl-johan.hede@paragraaffi) ja Kiilto Family Oy:n Head of Legal Satu Koivula puhelimitse pe 4.2. klo 14-16, ma 7.2. 11-13  ja pe 11.2. 8-10 (0400 598 828, satu.koivula@kiilto.com).

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia ja vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi