Haemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pumpputasoitteiden kuljetuksiin

Kangasalan Pumppauskeskus Oy on toteuttanut suoria lattioita jo vuodesta 1986. Palvelemme joustavasti koko Suomen alueella. Erityisosaamistamme ovat lattioiden pumpputasoitukset, kokonaisvaltaiset lattialämmityskokonaisuudet sekä muut lattiatyöt, kuten lattioiden pohjatyöt ja lattioiden pinnoitukset. Kangasalan Pumppauskeskus Oy on osa Kiilto Family -konsernia.

Haemme nyt

YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA  

aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti.

Tehtävänäsi on toimia yhdistelmäajoneuvonkuljettajana sekä pumppausyksikön koneenkäyttäjänä vaihtuvilla rakennustyömailla koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Kangasalla.   

Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä CE-kortti ja voimassa oleva ammattipätevyys sekä digipiirturikortti. Edellytämme suomen kielen osaamista. Englannin kielitaidon ja kokemuksen jauhemaisten aineiden kuljettamisesta katsomme eduksesi. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä työasennetta sekä vastuullisuutta, tarkkuutta, täsmällisyyttä ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa aikataulutuksissa. Työ vaatii joissakin tapauksissa yöpymistä toisilla paikkakunnilla.  

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.  

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pasi Utukka, puh. +358 50 597 4667.  

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 27.3.2022 täällä.  

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.  

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. www.kiilto.fi