Haemme Virtain tehtaallemme tuotantotyöntekijöitä

Olemme yksi muovipäällystysalan johtavista yrityksistä Euroopassa ja tarjoamme laajan tuotevalikoiman eri teollisuuden aloille. Tekniset pinnoitteet, polyesterihuovan valmistus muun muassa ajoneuvo- ja rakennusteollisuudelle ovat voimakkaasti kasvava tuoteryhmä. Laadukkaat tuotteet, jatkuva tuotekehitys, joustavuus ja yksilöllinen palvelu ovat osa menestyksemme perustaa. Ajanmukaisen tuotekehityksen ja tuotannon sekä osaavan henkilökunnan avulla vastaamme asiakaskuntamme antamiin haasteisiin. Kuulumme suomalaiseen Kiilto Family -konserniin, jonka juuret ovat vuonna 1919 perustetussa Kiilto Oy:ssä.

Toimintamme kasvaessa ja monipuolistuessa haemme Virtain tehtaallemme tuotantotyöntekijöitä.

Virroilla työskentelee yhteensä noin 25 henkilöä. Meillä pääset hyvässä vaiheessa mukaan dynaamiseen, kehittyvään ja kansainväliseen yritykseen!  

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä   

  • Reipas työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työ on ennen kaikkea tiimityötä. Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja tuotantoprosessit toimivat sujuvasti, kun yhteistyö on saumatonta.
  • Aiempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä – Emme edellytä tiettyä koulutusta tai kokemusta. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti, mutta jos sinulla on aiempaa työkokemusta teollisesta tuotantoympäristöstä, siitä on etua. Trukinajotaito ja aiempi kokemus tuotannonohjausjärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.
  • Into oppia uutta – Koska erilaisia tuotteita on paljon, myös työtehtävät ovat vaihtelevia. Pääset oman kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi mukaan kehittymään eri työtehtävien moniosaajaksi.  
  • Sanat oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen kuvaavat sinua työntekijänä – Meillä pärjää henkilö, joka on valmis tarttumaan erilaisiin tehtäviin ja haluaa nähdä työnsä jäljen.  

Mitä tuotantotyöntekijän tehtäviin kuuluu?  

Työtehtäviisi kuuluu tuotantolinjojen operaattorina toimiminen. Päivittäiseen toimenkuvaasi kuuluu myös tuotantolinjasi toimivuuden varmistaminen. Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on erittäin tärkeä osa työtä. Työ on pääasiassa arkisin tehtävää 2-vuorotyötä.

Työn alkaessa koulutus/perehdytys tapahtuu sekä Tampereella että Virroilla.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme  

Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet viihtyvät kanssamme pitkään.  

Tarjoamme sinulle lisäksi:   

  • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.  
  • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan ja kuntotestausten avulla.  
  • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, työfysioterapeutin palvelut, pyöräedun.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen  

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 12 – 14 työnjohtaja Harri Heikka, puh. 040 5720257.

Odotamme hakemustasi 6.3.2022 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.  

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 9.3.2022 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.